Свідки теракту в Ніцці розповіли жахливі подробиці. ФОТО. ВІДЕО

Свідки теракту в Ніцці розповіли жахливі подробиці. ФОТО. ВІДЕО
Медіа публікують моторошні розповіді людей, що на власні очі бачили напад у День взяття Бастилії.

Західні ЗМІ продовжують оприлюднювати історії свідків теракту в Ніцці: люди описали сцени жаху і паніки, які розгорталися під час та після трагедії, - повідомляє Intermarium.

Падді Маллан (Paddy Mullan) з Північної Ірландії повідомив BBC, що він ніколи “не бачив такого страху”.

“Цей вантажний автомобіль просто врізався у бордюр через дорогу від нас, і те, що ви могли чути потім, був тріск, крик і волання, – зазначив він. - Було багато плутанини, дезорієнтації, тому що ми не знали, що саме відбувається, чому це відбувається”.

Маллан розповів, що разом із подругою вистрибнув із ресторану через бічний вихід, щоб потрапити в більш безпечне місце, та пройшов через бар’єри в житловий комплекс за будівлею.

“Я бачив, як тіла літали, мов кеглі. Почув шум, крики, що я ніколи не забуду”, – поділився він своїми моторошними спогадами.

Місцевий житель Вассім Булель (Wassim Bouhlel) розповів, що водій вийшов з вантажівки з рушницею і почав стріляти. “Воно йшло зиґзаґами. Ти й гадки не мав, куди … Моя дружина була за метр від мене … Вона була мертвою… Вантажівка їхала крізь стовпи, дерева. Ми ніколи нічого подібного не бачили … Деякі люди висіли на дверях і намагались зупинити його”, – згадує він.



Кейла Репан (Kayla Repan), туристка із США, була однією із сотень людей, які зібралися, щоб подивитися на феєрверки.

“Все місто бігло, – сказала вона агентству Associated Press. – Це був хаос”.

“Коли на набережній з’явилася ця вантажівка, вона поїхала просто на натовп, співробітники безпеки і рятувальники прибули на місце подій лише хвилин за 25, півгодини, може. І ось – ця вантажівка, а потім вони її зрешетили кулями”, - розповів Euronews один зі свідків.



Дівчина на ім’я Альбіна Кічук, ймовірно, росіянка, у своєму відео в Instagram заявила, що була у десяти метрах від епіцентру трагічних подій.

“Купа людей, всі, хто вийшов на національне свято, стали очевидцями того, як вантажівка просто почала їхати по людях, стріляти по людях. Ми були за 10 метрів від цього. І ця картина буде переслідувати до кінця життя”, – сказала вона на камеру. Дівчина зі сльозами на очах порадила іншим не брати участь у масових заходах та святкуваннях.




Бажаєте дізнаватися головні новини Луцька та Волині першими? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram!
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
Коментарі 3
  • Статус коментування: постмодерація для зареєстрованих користувачів, премодерація для незареєстрованих
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
Цікаво чи усвідомили журналісти Шарлі що розпалювали міжрелігійну ворожнечу публікаціями своїх образливих карикатур що ці всі смерті на їх совісті цікаво чи усвідомили ті хто стрибав і кричав москаляку на гіляку прозпалюючи міжнаціональну ворожнечу що смерті на Донбасі на їх совісті хотілост би зараз подивитись кожному з них в обличчя і запитати чи задоволені вони таким результатом бо розумні люди відразу розуміли наслідки
Відповісти
Розумні люди знають що смерті на донбасі на совісті москалів і адептів руського міра, люди вмирають бо десь там ботоксному карліку не сподобалось що Українці хочуть краще жити.

А за карикатури вбивати? такого не повинно бути в сучасному світі. Сьогодні тебе вбили за карикатуру, а завтра за те що хіджаб не носиш чи свинину їси. Так що все правильно роблять!!!! Потрібно вскрити цей гнойник і випалити його вогнем, бо далі буде тільки гірше.
Відповісти
Співчуваю рідним. Іслам це зло яке росте з неймовірною силою. Журнал "Чарлі" хоч щось робить щоб відкрити очі людям, а влада франції не рухажться після стількох терактів! ВИГНАТИ ІСЛАМІСТІВ З КРАЇНИ ДАВНО ТРЕБА.ТА НІ БОЯТЬСЯ ВСЕ ЧОГОСЬ.. ЖДУТЬ НОВИХ СМЕРТЕЙ
Відповісти
Останні новини
Свідки теракту в Ніцці розповіли жахливі подробиці. ФОТО. ВІДЕО
15 липень, 2016, 16:14