На Волині блискавка спричинила 12 пожеж

На Волині блискавка спричинила 12 пожеж
14 липня у Волинській області ліквідували 12 пожеж та здійснили 2 виїзди на проведення аварійно-рятувальних робіт по ліквідації наслідків негоди.

Зокрема, через влучання блискавки трапились пожежі в господарських спорудах мешканців у с. Підгайці Володимир-Волинського району, с. Якуші Ратнівського району, смт Дубечно Старовижівського району та в селі Гірки Любешівського району, - повідомляє ДСНС у Волинській області.

Для ліквідації пожеж залучались чергові варти Державних пожежно-рятувальних підрозділів та команди місцевої пожежної охорони.

У смт. Дубище Рожищенського району блискавка влучила у житловий будинок. Повідомлення про пожежу надійшло о 20:13, за викликом одразу виїхали два відділення ДПРЧ-3 м.Рожище та команда місцевої пожежної охорони з села Переспа. Перший підрозділ прибув о 20:16, на той час вогонь охопив покрівлю та перекриття будинку. На гасіння було подано 2 пожежних рукави. Локалізувати пожежу вдалось о 20:35, ліквідувати о 21:05.

Внаслідок сильних поривів вітру трапилось декілька випадків повалення дерев, що загрожували життєдіяльності населення. Роботи по зрізанню аварійних дерев упродовж минулої доби здійснили: у с.Підгайці Луцького району рятувальники ДПРЧ-1 м.Луцька; на автодорозі «Камінь-Каширськ-Маневичі» рятувальники ДПРЧ-8 міста Камінь-Каширський.

З метою запобігання пожеж через грозові розряди Управління ДСНС у Волинській області закликає громадян подбати про блискавкозахист своїх житлових будинків та господарських споруд.

Бажаєте дізнаватися головні новини Луцька та Волині першими? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram!
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
Коментарі 0
  • Статус коментування: постмодерація для зареєстрованих користувачів, премодерація для незареєстрованих
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
Останні новини
На Волині блискавка спричинила 12 пожеж
15 липень, 2016, 16:49