В Росії співачку Лоліту назвали повією через підтримку України

В Росії співачку Лоліту назвали повією через підтримку України
Російська співачка українського походження Лоліта, яка закликала до єдності, втомилася від підбурювань до розколів на агресії, йдеться у "Світському житті".

Повідомляє tsn.ua.

Під час фестивалю Лайми Вайкуле у Юрмалі артистка чітко пояснила, як ставиться до ситуації, що склалася із Кримським півостровом.

"Між нами є люди, які називаються уряд. Вони ділять гроші. Між цим вони нас стравлюють і ми з Вами маємо говорити про те, що хтось у когось щось с****ив. У мене є всі підстави не називати Крим, що повернувся, анексією, тому що ніхто туди не вкладався. Як і жили там українці, росіяни, євреї, татаро-монголи і всі решта, так і жили. Я ненавиджу слово "анексія", "війна". Для себе я вирішила одне слово – непорозуміння з великої літери "Н"", - каже виконавиця.

Мілявська розповіла, як її доньці Єві живеться у столиці України.

При цьому артистка висловила свої припущення, чому багато людей надають перевагу життю у Болгарії. "Донька навчається в Києві, хорошистка. Зараз у Болгарії, бо вона – член. Коли вимовляю слово "член", думаю про інше. Але вона – не член Болгарії, а напівчлен, тобто це – єврозона. Ну як обрізаний член. Це – напівзона. Але знаєте чим хороша? Немає промисловості, тому помідори – класні. Люди в основному вже всі переїхали туди, тому що нерухомість… Де ви ще можете придбати будинок за 16 тисяч євро з виноградником? Ніде. "Трьошку" за 25 тисяч - ніде. Я думаю, що люди шукають просто якусь необітовану землю, де їх не т****ють політикою, де набридли вбивства, оці усі виплески. І тому моя донька в Києві отримує старорежимну освіту. Моя школа – старорежимна, проте з новим басейном. А що ви хочете, коли директор школи – єврейка, завуч – єврейка. Нормальні українські тітки. Тому я все роблю, аби моя донька була освіченою та аби в неї була власна точка зору", - поділилася Лоліта.

Співачка дуже емоційно сприймає тему розподілу російських та українських артистів та неабияк тішиться образливому "компліменту", яким її нагородили росіяни.

"Як нас зараз назвали в Росії – зрадники Росії, зрадники Батьківщини. Мене назвали фашисткою за те, що я народилася на Західній Україні. Мене назвали повією, яка має покинути Росію. Це з боку Росії. Я сказала: хлопці, так, якщо в 52 роки мене назвали повією, то я досі нівроку. Слава Богу", - підсумувала експресивна зірка.

Бажаєте дізнаватися головні новини Луцька та Волині першими? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram!
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
Коментарі 0
  • Статус коментування: постмодерація для зареєстрованих користувачів, премодерація для незареєстрованих
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
Останні новини
В Росії співачку Лоліту назвали повією через підтримку України
16 липень, 2016, 05:26