Чому останнім часом світ потерпає від терактів. Пояснення астролога

Чому останнім часом світ потерпає від терактів. Пояснення астролога
Останнім часом, на жаль, рідкісний день обходиться без повідомлень про чергові теракти, в яких гинуть люди - можливо, втрати не такі великі, як в кінці минулого і початку нинішнього року, але смерть навіть однієї людини - непоправна втрата для людства в цілому.

Повідомляє tsn.ua.

Зрозуміло, у всіх цих трагічних подій є політичні, економічні та соціальні причини, але розповісти про них можуть і небесні світила - те, що відбувається на Землі багато в чому зумовлене рухом зірок і планет на небі.

Про те, чому сьогодні відбувається багато терактів, розповідає астропсихолог Валентина Віттрок.

- Валентина, що відбувається - теракти трапляються все частіше, практично коженого дня, і це не може не лякати людей?

Якщо говорити про ситуацію, яка склалася на небі, то сьогодні там керує Уран, який на цілих сім років зайшов в знак Овна, і це несе світу тероризм в усьому його непривабливому і небезпечному для людей вигляді.

До того ж, проходить по знаку Овна і транзитний Місяць, який з'єднався 28 червня з таким же транзитним Ураном, та створив напружену конфігурацію - так званий тауквадрат - до Плутона в Козерозі і Венері в Раку, чим і "включила" вибухонебезпечну ситуацію по всій Землі, але перш всього в країнах, що знаходяться під знаком Рака.

- Про які саме країни може йти мова?

Перш за все про Туреччину, якій останнім часом "щастить" на теракти - останній, в міжнародному аеропорту Стамбула, стався якраз 28 червня - в день, про який ми говорили: загинуло 36 людей, 147 отримали поранення. Під знаком Рака також знаходяться Індія, Непал, Шотландія і країни Середньої Азії - Казахстан, Киргизія, Туркменія, Таджикистан і Узбекистан. Важко сказати, в якій з цих країн можуть найближчим часом статися теракти, але всі вони знаходяться в групі ризику.

- Що ще чекає нас найближчим часом?

З 28 липня і практично протягом усього серпня Сатурн буде проходити по так званій "осі катастроф" - вона утворюється, коли зірка Альдебаран в десятому градусі Близнюків сформує опозицію з Антаресом в десятому градусі Стрільця. Коли великі планети - в даному випадку Сатурн - перетинають ці градуси, відбуваються найбільші в історії людства катастрофи - наприклад, такі як загибель "Титаніка" або аварія на Чорнобильській АЕС.

- Чим це загрожує нам в нинішньому році?

Серпень взагалі вважається самим "злим" місяцем в кабалістичній астрології, його називають місяць Ав, і зрівнятися в шкідливості з ним може тільки зимовий місяць Тевет, що проходить під знаком Козерога, - саме в ці місяці починалися найчорніші в історії людства процеси - іспанська інквізиція, підписання Гітлером наказу про "остаточне вирішення єврейського питання" і руйнування двох священних храмів в Єрусалимі.

У серпні цього року Європейська астрологія вказує на активізацію "осі катастроф", оскільки на ній буде знаходитися Сатурн - планета смерті і обмежень. Це не означає, що фатальність стане ходити за всіма нами слідом, але все-таки краще керуватися народною мудрістю про те, що береженого Бог береже: не варто - без особливої ​​на це потреби - займатися екстремальними видами спорту, брати участь в ризикованих заходах і навіть запливати за буйки.

- Коли Сатурн зійде з "осі катастроф"?

30 серпня. Але розслабитися і перевести дух відразу не вийде. Справа в тому, що 1 вересня нас чекає кільцеве сонячне затемнення в знаку Діви, що знову-таки надасть фатальний вплив на наше життя. Втім, не все так погано: в цей час ми зможемо спуститися з небес на Землю, побачивши речі такими, якими вони є насправді, без ретуші, за допомогою якої ми їх прикрасили. На державному рівні затемнення може принести серйозні перестановки в уряді і зміна економічного курсу держави, на особистісному - можливість по-новому подивитися на світ і оточуючих нас людей, практичність, розважливість і цілеспрямованість. Якщо говорити про знаки Зодіаку, то найбільше до впливу затемнення будуть схильні насамперед, звичайно ж, Діва, а разом з нею - Близнюки, Стрілець і Риби.

Бажаєте дізнаватися головні новини Луцька та Волині першими? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram!
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
Коментарі 4
  • Статус коментування: постмодерація для зареєстрованих користувачів, премодерація для незареєстрованих
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
Я риба і іду в серпні в Шотландію і Голландію ......
Відповісти
Я пінгвін їду в Нову Зеландію
Відповісти
і всім заправляє астролог-птн
Відповісти
Ісламісти вирішили захопити світ, бо вважають нас всіх невіруючими.яка астрологія???
Відповісти
Останні новини
Чому останнім часом світ потерпає від терактів. Пояснення астролога
17 липень, 2016, 03:20