День тиші? Ні, не чули: на 23 окрузі агітація триває. ФОТО

День тиші? Ні, не чули: на 23 окрузі агітація триває. ФОТО
Вже завтра, 17 липня, у 23 виборчому окрузі мешканці Ківерцівського, Маневицького, Любешівського та Камінь-Каширського районів обиратимуть народного депутата.

Повідомляють Відомості.

Сьогодні ж, у переддень дня голосування, згідно із законодавством – день тиші. Це означає, що агітувати вже заборонено, а виборчі штаби усіх кандидатів повинні були б познімати листівки, біг-борди, плакати та іншу візуальну агітацію з вулиць населених пунктів.

Натомість, згідно з інформацією укропівців, у всіх районах розміщені плакати деяких кандидатів, зокрема, Олександра Пирожика та Людмили Кирди. Більше того, вони й досі «висять» на електроопорах, «намертво» прикріплені скотчем.

Зокрема, у Ківерцівському районі, наприклад, у селі Озеро – агітаційний плакат Людмили Кирди і досі не знятий з дошки оголошень. У селищі Олика – на електроопорах – агітація Пирожика та самовисуванця Ігоря Рицка, у селі Муравище – Кирди. У Ківерцях також зафіксований не знятий банер Юрія Кулачека.

У селищі Любешів агітка Кирди – на дошці оголошень, дверях музичної школи, а на вулиці Свободи – її плакат та плакат Пирожика практично на кожному стовпі.

У Камінь-Каширському після півночі сьогодні у деяких населених пунктах у двори «повкидали» друковані агітки Кирди. Її плакати і далі розміщені у вітринах магазинах та традиційно на електроопорах. Брат по такому способу агітації – Пирожик.

У Маневицькому районі у селі Прилісне агітація Юрія Кулачека, Людмили Кирди та Олександра Пирожика продовжує «радувати око» на дошці оголошень. Не зняті з електроопор листівки кандидатів зафіксовано і у селі Карасин. Аналогічна ситуація і в інших селах Маневиччини.

Для полегшення роботи спостерігачам від «Опори» надаємо наочні факти агітації у День тиші.

Бажаєте дізнаватися головні новини Луцька та Волині першими? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram!
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
Інші новини теми
Коментарі 2
  • Статус коментування: постмодерація для зареєстрованих користувачів, премодерація для незареєстрованих
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
Пирожка каструвати за це
Відповісти
Ну і нашукали порушень! Не робіть з нічого проблем.
Відповісти
Останні новини
День тиші? Ні, не чули: на 23 окрузі агітація триває. ФОТО
16 липень, 2016, 18:51