Заляпали білборди кандидата Козюри. ФОТО

Заляпали білборди кандидата Козюри. ФОТО
У ніч з 10 на 11 вересня невідомі чорною фарбою заляпали п’ять білбордів кандидата у народні депутати Андрія Козюри.

Кандидат написав заяву у міліцію про пошкодження майна і планує занести її у міськвідділ, розповів він 11 вересня.

Загалом у Луцьку висить 11 білбордів кандидата. З них п’ять пошкоджені: на вулицях Писаревського, Набережній, Конякіна та два білборди на проспекті Соборності.

Андрій Козюра каже, що це не хулігани, адже зловмисники діяли цілеспрямовано, серед різноманіття рекламних щитів вибирали саме його рекламу.

«Виборча кампанія є дуже брудною. І кандидати не гребують нічим. Найчорніші методи йдуть в хід. Кому це зручно? Сьогодні кандидати купують людей пачками, знищують конкурентів, а завтра – продадуть Україну. Мене не можуть купити. Замовні сюжети на «Аверсі» не діють. Хоч і намагаються такими методами змусити мене зійти з перегонів», - зазначив Козюра.

Користувачі Facebook, які обговорювали цей білбордний «теракт» припускали, що кандидат сам зіпсував свої білборди. Мовляв для підняття рейтингу.

Втім Козюра такі припущення сприймає з посмішкою і переконує, що має куди витрачати кошти виборчого фонду замість переклеювання нових плакатів.

Зауважимо, це не перша виборча кампанія, під час якої зловмисники глумляться над рекламними щитами Козюри. Під час виборів до місцевих рад 2010 року білборди Козюри також заляпували фарбою. Тоді зловмисників так і не знайшли.

Зазначимо також: близько місяця тому невідомі розписали балончиками з синьою фарбою сіті-лайти кандидата Ігоря Палиці, які розміщені вздовж усього проспекту Соборності. Втім конструкції дуже швидко відмили.

Бажаєте дізнаватися головні новини Луцька та Волині першими? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram!
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
Коментарі 13
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
Знов сам свої бігморди заляпує)))) Ах, і видумщік однако...
Відповісти
Ну чому їм всім здається, що це конкуренти? Може це просто жителі "буратінового" будинку, адже люди злопам'ятні, а Козюра давно вже в політиці )
Відповісти
Я сам плачу Сам Гуляю
Відповісти
І моя тойота камрі ас 2000 в пятницю 06,09 біля податкової зі сторони центру Сама проїхола на червоне світло свтлофора! Ну САМА!!!
Відповісти
Андрійку, не піарся.Більше ніж щигля не заслуговуєш.маленьким був,маленьким і залишився:-)... у всьому)))))
Відповісти
а ще я по винниченка під "кірпіч" люблю їздити...а що, я дУпУтата везу!
Відповісти
Ніхто його плакати не дивився, а тепер усі звернуть увагу. То така виборча технологія. Звернути увагу і задуматися: Який він пухнастий, що конкуренти хочуть його облити брудом. Точно сам пообливав. Дав дітям пару гривень і вони облили.
Відповісти
ПОСМІХОВИСЬКО!!!
Відповісти
То я позаляпував. Але мене хрен достанеш!!!
Відповісти
На плакатах тираж 8штук а на бідбордах 11рож і тут брехун.
Відповісти
а ти не подумав що плакати могли друкуватися двома тиражами? не спіши робити висновки керуючись виключно своїми політичними вподобаннямии
Відповісти
власне, якось дуже схожі ті ляпи на усих бігбордах....
Відповісти
ви впізнали руку мастера?
Відповісти