Як вдало вибрати купальник, аби він приховав усі недоліки. ФОТО

Як вдало вибрати купальник, аби він приховав усі недоліки. ФОТО
Погодьтеся, не в кожному купальнику можна відчути себе королевою пляжу. Звичайно, у всіх є улюблені моделі і відтінки, однак модних тенденцій ніхто не відміняв. Але все ж при виборі купальника потрібно в першу чергу враховувати особливості своєї статури.

Повідомляє tsn.ua.

Не хвилюйтеся: для кожної проблеми існує своє рішення. Ось коротка інструкція, яка допоможе вам знайти купальник своєї мрії.

Широкі стегна
Відмовтеся від моделей з рюшами, трусиками, які зав'язуються збоку, або шортиками: все це візуально збільшує вашу проблемну зону. Вам підійде класичний цілісний купальник або модель з вирізами з боків, що дозволяє підкреслити талію.

Повні ноги
Вибирайте трусики з високими вирізами на стегнах: це допоможе створити ілюзію довгих струнких ніг. Щоб додатково підкреслити фігуру, купіть бікіні з ліфом, який зав'язується навколо шиї. В ідеалі верхня частина купальника повинна бути більш світлого відтінку, ніж нижня. Контраст між світлим ліфом і темними трусиками приховає зайві кіло в області стегон і ніг.

Повні сідниці
Трусики і шортики із заниженою талією допоможуть створити ефект струнких сідниць. Інший варіант - монокіні і купальники з вирізами з боків. Такі моделі підкреслюють талію і маскують надмірні округлості.

Вузькі стегна
Зверніть увагу на трусики з заниженою талією, рюшами, а також на моделі з принтами: вони візуально збільшують обсяг. Якщо ви високого зросту, зробіть ставку на купальник з широкими горизонтальними смугами.

Пишні груди
Для вас найважливіше - це підтримка. Відмовтеся від традиційних ліфів-бандо. Якщо вони вам дуже подобаються, вибирайте сучасні бандо - на кісточках і зі знімними бретельками. Але найкраще пишні груди підкреслюють купальники з ліфом балконет або глибоким V-подібним декольте. І ще одна важлива деталь: бретельки купальника повинні бути достатньо широкими.

Маленькі груди
Найпростіший спосіб вирішити вашу проблему - купальник пуш-ап, який створює ефект об'єму. Альтернативний варіант - модель з ліфом, який зав'язується на шиї. Варто спробувати і модне цього літа бандо. Серед інших деталей, які дозволяють візуально збільшити груди, можна перерахувати банти, волани, рюші і всілякі принти.

Короткі ноги
Ваш вибір - трусики з високими вирізами на стегнах. Це надійний спосіб візуально зробити ноги стрункішими і довгими.

Широкі плечі
Перш за все вам слід уникати моделей з широкими бретельками і ліфами, які зав'язуються навколо шиї. Такі деталі тільки підкреслюють широкі, спортивні плечі. Вибирайте купальники з простим класичним кроєм: це допоможе уявити вашу фігуру у вигідному світлі.

Бажаєте дізнаватися головні новини Луцька та Волині першими? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram!
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
Коментарі 2
  • Статус коментування: постмодерація для зареєстрованих користувачів, премодерація для незареєстрованих
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
Вдягнути армійський ОЗК і не буде видно. А на мордуліца протигаз і взагалі аут.
Відповісти
пуш-ап, це світовий, глобальний обман, винахідника - розстріляти 5 раз!
Відповісти
Останні новини
Як вдало вибрати купальник, аби він приховав усі недоліки. ФОТО
18 липень, 2016, 08:36