Кілька порад, як розважити дитину під час канікул

Кілька порад, як розважити дитину під час канікул
Канікули вже в розпалі, і у багатьох батьків, чиї діти в перервах між оздоровчими таборами і поїздками до бабусі або з батьками у відпустку залишаються в місті, постає питання, чим зайняти їх на час перебування в задушливій столиці.

Ми допоможемо вам з вибором активних розваг, - пише tsn.ua.

Влітку не хочеться сидіти вдома, і крім пляжу і поїздок на природу є маса інших активних та корисних розваг.

Катання на конях

В межах Київської області розташовано кілька кінних клубів, де можна і покататися на конях (дітям від 5 років), і взяти уроки верхової їзди (для дітей від 12 років), і навіть записатися на сеанс іпотерапії. Ціни на прогулянки і уроки в клубах різні - від 100-200 грн.

Пейнтбол

Пограти на свіжому повітрі у "войнушки", але зі зброєю, яка стріляє фарбою, діти можуть в пейнтбольних клубах столиці. Популярною у дітей різновидом гри в пейнтбол є лазертаг. Ця гра схожа на пейнтбол, але стрілянина в ній здійснюється не кульками з фарбою, а лазерними променями. Ціни на гру коливаються в залежності від кількості куль (від 200 шт.), Часу (1 година, 1,5 години або 2 години) і дня тижня (в вихідні дорожче) - від 80-100 грн. за годину гри.

Мотузкові парки
Велику популярність зараз набувають мотузкові парки - група перешкод, які розташовані над землею і об'єднані в різні маршрути. Ці атракціони множаться, як гриби. Вартість маршрутів в мотузковому парку залежить від складності та віку дітей - від 20 грн.

Велопрогулянки
Якщо у вас немає своїх велосипедів - не біда. Ви зможете взяти велосипеди на прокат в одному з пунктів прокату. Ціни на це задоволення вас приємно здивують: від 50 грн. в годину або від 100 грн. в день за один велосипед. Правда, в заставу доведеться залишити або пристойну грошову суму, або який-небудь документ (паспорт, закордонний паспорт або водійські права) разом із заставною сумою. Крім катання на велосипедах, ми можемо запропонувати вам покататися з дітьми на роликах або на свіжому повітрі, або на ролердромі, які є в багатьох торгово-розважальних центрах.

Скелелазіння
У жаркий день, коли на вулицю виходити не хочеться, можна провести час активно і в приміщенні. Наприклад, на занятті зі скелелазіння. Одне заняття для дитини з інструктором вам обійдеться в 150-200 грн. в залежності від клубу або школи.

Походи, екскурсії
Багато туристичних агентств пропонують різні екскурсії для всієї родини. Це можуть бути як відвідини місцевих музеїв, галерей чи пам'яток, так і поїздки в сусіднє місто.

Бажаєте дізнаватися головні новини Луцька та Волині першими? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram!
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
Коментарі 0
  • Статус коментування: постмодерація для зареєстрованих користувачів, премодерація для незареєстрованих
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
Останні новини
Кілька порад, як розважити дитину під час канікул
18 липень, 2016, 07:32