Twitter розробив нові смайли спеціально до Паралімпійських ігор

Twitter розробив нові смайли спеціально до Паралімпійських ігор
17 липня у всьому світі відзначають всесвітній День смайликів. У всіх найпопулярніших соціальних мережах люди роблять пости із своїми найулюбленішими емоджі. А Twitter з цього приводу вирішив проаналізувати, які смайли юзери використовують найчастіше.

Про це повідомляє tsn.ua з посиланням на Mashable.

Виявилося, що найвживанішими є досить таки звичайні буденні смайли. Зокрема очолив список найпопулярніших емоджі смайл зі сльозами радості. За ним крокує усміхнене обличчя з серцем та смайл, що плаче.

Цікавим є і використання смайликів юзерами в залежності від країни проживання. Так, у США, Великобританії і Канаді найбільше використовують ображений смайл, а у Франції та Італії - серця. Так само серця популярні у Японії та Південній Кореї. А от Колумбія, Бразилія та Аргентина вживає смайли з нотами.

Крім того, до всесвітнього Дня смайлів благодійна організація Scope, яка займається проблемами людей з інвалідністю, випустила 18 нових емоджі, на яких зображені паралімпійці.

Так, було звернено увагу на те, що раніше існував лише один смайл, що зображував людину з інвалідністю. Також ці смайли розробили до Паралімпійських ігор 2016, що відбудуться у вересні у Ріо-де-Жанейро.

Бажаєте дізнаватися головні новини Луцька та Волині першими? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram!
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
Коментарі 0
  • Статус коментування: постмодерація для зареєстрованих користувачів, премодерація для незареєстрованих
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
Останні новини
Twitter розробив нові смайли спеціально до Паралімпійських ігор
18 липень, 2016, 06:27