У Луцьку поліцейські отримали нові погони і звання. ФОТО

У Луцьку поліцейські отримали нові погони і звання. ФОТО
Сьогодні, 18 липня, відбулося вручення погонів патрульним поліцейським міста Луцька.

Поліцейські отримали звання капітана, старшого лейтенанта, майора, лейтенанта, молодшого лейтенанта, старшого сержанта, сержанта.

Нові звання отримали майже всі працівники патрульної поліції, а саме 148 правоохоронців. Вручав погони та подяки заступник голови Національної поліції України Олександр Фацевич, який привітав усіх та побажав гідно носити це звання.

"В старій структурі деякі офіцери забули, що таке поліцейські та що таке офіцерська честь. Важливо, щоб ви пам'ятали про це і робили це без вигоди. Вигода може бути тільки одна - це безпека українців, безпека ваших рідних. Я вами пишаюся і хочу сказати "дякую" за вашу нелегку роботу",- додав Олександр Фацевич.

"Роботою луцьких патрульних я як керівник задоволений. Так, звісно, є певні недоліки, але ми працюємо над ними. Людина, яка з честю отримує це звання, навіть не матиме думки у голові, щоб зганьбити свої погони, тому для них це теж буде певним стимулом. Хлопці і дівчата працюють, стараються, і їх роботу я оцінюю як задовільну",- розповів начальник управління Олександр Вовченко .





























































































































































































































































Бажаєте дізнаватися головні новини Луцька та Волині першими? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram!
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
Коментарі 5
  • Статус коментування: постмодерація для зареєстрованих користувачів, премодерація для незареєстрованих
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
Цим не бритим поліцаям в основному личить костюм Діда Мороза або ряса попа.
Відповісти
Фацевича і не більше.
Відповісти
Багатьох з них не нагороджували а судити потрібно зокрема два наряди що 17.07.16 близько 02 ночі були на виклику на вул. Данила Галицького біля бару Стара Підкова у них на очах представники кримінального світу з нашивками самооборона жорстоко побили двох чоловіків і жінку. Одному з потерпілих діагностовано перелом ноги численні гематоми по всьому тілу. В іншого бандити в формі навіть стріляли потім забрали телефон закинули в автомобіль і вивезли в ліс де катували і залякували потім покинули. Він до цього часу перебуває в шоковому стані і боїться звертатись по допомогу. І такі випадки непоодинокі журналісти стань будь-ласка хоч раз дійсно незалежними і чесними дослідіть і висвітліть кілька таких подій а не друкуйте слухняно навязану вам викривлену інформацію.
Відповісти
а в ту гадюшню ходять адекватні люди? понажираються і їдуть в подібні заклади, аби ще навалитися і згодом чіплятися до всіх підряд...
Відповісти
Кому цікаво, то на першому фото Фацевич з своїм кумом Хмаруком!!!, в мене все!!!!!!!!
Відповісти