Мер Володимира-Волинського судиться з журналістами. ВІДЕО

Мер Володимира-Волинського судиться з журналістами. ВІДЕО
Міський голова Володимира-Волинського Петро Саганюк судиться з журналістами.

Петро Саганюк образився на журналістів. Та вирішив позиватись до суду. Керманичу княжого міста не сподобались матеріали, які про нього опублікувало інтернет-видання «Волинська правда», - йдеться в сюжеті ТРК "Аверс".

Нагадаємо, у квітні ЗМІ поширили інформацію про те, що в родині мера Володимира-Волинського Петра Саганюка проводяться обшуки. Виявилося, що обшуки були не тільки в родині міського голови, а й у матері колишнього голови Володимир-Волинської райради Андрія Оніщука та на підприємстві депутата Володимир-Волинської міської ради, підприємця Вадима Василюка. Проводили їх рівненські правоохоронці. Згідно з оприлюдненими згодом протоколами, складеними після обшуку, правоохоронці так нічого і не знайшли.

Мер каже, що новина про обшуки з’явилася першою на сторінках саме «Волинської правди». Далі почали з’являтися повідомлення, що правоохоронці вилучили значні кошти (близько 6 мільйонів гривень) та документи, серед яких – так звані чорнові записи, бухгалтерські документи, колекції раритетної зброї, антикварні предмети, дорогі годинники та брендові колекційні спиртні напої.

Бажаєте дізнаватися головні новини Луцька та Волині першими? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram!
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
Коментарі 1
  • Статус коментування: постмодерація для зареєстрованих користувачів, премодерація для незареєстрованих
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
Журналісти програють суд. !00%! Слабенко - одіозний адвокат. Він зробить гірше. Є така категорія адвокатів. При одній згадці про Слабенка в мене зявляється нудота, ніби я напився чемериці. Категорія людей ослячої нерозумної впертості. Напаскудить, а Саганюк виграє суд.
Відповісти