Луцькому фотографу подарували… виставку. ФОТО

Луцькому фотографу подарували… виставку. ФОТО
У луцькій галереї «Срібна линва» 10 вересня відкрили першу авторську виставку світлин луцького фотографа Романа Яковлюка.

На експозиції, яка діятиме протягом 10-12 вересня, представлені світлини автора, зокрема, портрети, пейзажі, художні фотознімки. Загалом близько двох десятків робіт виконані у кольорі та в чорно-білих тонах.

Цікаво, що про організацію виставки сам автор робіт не здогадувався. Експозиція стала для Романа сюрпризом. Такий подарунок фотографу у його день народження 10 вересня організувала його дружина Юлія разом із друзями.

Довгий час для Романа фотографія була хобі, яке переросло у професію. Нині автор навчається фотомистецтву у польському університеті. Ознайомитися з роботами молодого фотомитця можна у буде у галереї «Срібна линва», що знаходиться на розі вулиць Данила Галицького та Братковського. Експозиція відкрита для відвідувачів з 15:00 до 18:00.
Роман та Юлія Яковлюки
Роман та Юлія Яковлюки

Бажаєте дізнаватися головні новини Луцька та Волині першими? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram!
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
Коментарі 2
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
В добрий час, майстре. Нехай ця нетривала виставка буде стартом гарних фотосюжетiв . Дякуемо галереi "Срiбна линва" що пiдтримуе та довiряе молодi.
Відповісти
Дуже рада за Романа!В тебе супер-дружина!
Відповісти