Що робив губернатор Волині в «Лісовій пісні». ФОТО

Що робив губернатор Волині в «Лісовій пісні». ФОТО
Губернатор Волині Володимир Гунчик сьогодні приїхав у санаторій «Лісова пісня», аби розібратись із ситуацією з пропуском на пляж до озера Пісочне.

Зауважимо, що місцеві мешканці вже давно нарікають на те, що адміністрація санаторію поставила охоронців біля входу на пляж, які збирають кошти за пропуск до озера в розмірі 15-20 гривень. Деякі селяни не можуть навіть пройти до пошти та магазину.

Разом з тим і шацький селищний голова Сергій Віннічук не заперечує того факту, що на пляжі чергує охорона, мовляв, відпочивальники часто-густо залишають після себе гори сміття, а прибирати весь той бруд доводиться працівникам санаторію, відтак було вирішено брати символічну плату за вхід на пляж.

Окрім того, відпочивальників обурює диво-калькуляція, яку вигадали працівники санаторію.



А тому голова Волинської облдержадміністрації Володимир Гунчик особисто приїхав у санаторій, аби з’ясувати, у чому справа. Під час спілкування з директором пансіонату губернатор Волині попросив звіт про використання зібраних коштів.



Голова ОДА засумнівався у тому, що продуктові точки, які встановлені біля пляжу, належать санаторію, а не приватному підприємцю.

Бажаєте дізнаватися головні новини Луцька та Волині першими? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram!
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
Коментарі 20
  • Статус коментування: постмодерація для зареєстрованих користувачів, премодерація для незареєстрованих
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
Чесно ...я за а то ця наволоч з маневич, любашова приїжає гадить а прибрати нема кому то або їх взагалі хай не пускають дальше їх сараїв а якщо приїжають відпочивати то хай і платять за те щоб після нмих прибрали
Відповісти
юрасику, а ти звідки така "наволоч", ой, вибач, "шляхтич"!
Відповісти
не діло хто звідки а діло втому що ви полішукі менталітет у вас такий гадити і не прибирати і яяяя в тому не винен тому до вас таке і відношення
Відповісти
от бачиш, і ти став на шлях правильний "не діло хто звідки..." тобто сам полішук, ти це визнав, з чим і вітаю, а тих, хто смітить потрібно притягувати до відповідальності (матеріальної) і вчити, що так робити не можна, і все буде в нормі!
Відповісти
та нечого я не визнавав бо я не полішук по-перше а вас вже скільки що проходу немає
Відповісти
юрко, у 1900 році у Луцьку було 65 % євреїв, то ти хто..., коренной лучанин?
Відповісти
калькуляція липова: нарахування на заробітну плату становлять 37.2 відсотка (0.93/2.50), тоді як з 01.01.2016 року ЄСВ становить 22 відсотки.тобто вже дурять, що включає в себе господарські витрати та інші..., прибуток, а точніше рентабельнсть становить аж 46,5 відстока... хто займається бізнесом знає, що заробити такі гроші дуже важко, а тут на порожньому місці... І отаннє скільки збирають за один день і кути їх використовують, мабуть таємниця за сімома печатями...
Відповісти
Раніше за покійного клімчука хоч порядок був а зараз справжній "Камінь-каширськ"
Відповісти
а прибиральники, які тоді прибирали - ще живі? Якщо так, то чому зараз не прибирають, такса за вхід то виросла!
Відповісти
та раніше просто боялись губернатора в якого там дача була і хоч трохи дивились за порядком
Відповісти
ось в чому собака зарита: була дача, і боялись, що приїде хто -небуть і зробить зауваження, а потрібно прибирати незалежно від того, у кого там дача, і хто там буде відпочивати!
Відповісти
скільки ти букварів викурив, юрасику? навчись писати грамотно, а то все вите та вите!
Відповісти
ви відходите від теми так як самі розумієте що так воно і є, моя вам порада не букварі куріть а вчіться культури елементарної до оточуючого середовища і до природи
Відповісти
цілком погоджуюсь, що повинна бути культура як у відпочиваючих, так і в людей, які пишуть на ВП!
Відповісти
цікаво що там гунчик робить цей майно ради якщо не помиляють просто покупатись рішив
Відповісти
Гунчик також депутат обласної ради, тому задає питання як губернатор, і як депутат
Відповісти
Вся торгівля належить карпуку молодшому "великому" начальнику в Шацьку І сміття на ляжі це тільки відмазка.Насправді Карпук вирішив через приватну охоронну структуру відмити велике бабло.Таким як Карпуки закони Укрпїни не писані.Торгівля спиртним (слабоалкоголка,пиво)через касовий апарат то тільки для лохів.Чи ж зроблять з Гунчика дурного?
Відповісти
В Луцьку з людини беруть за сміття 6 грн за місяць. А тут 15 грн за день
Відповісти
Як полішуки активізувалися. Такі ви є. Нікчемні, нехлюйство з вас пре. І якщо вам роблять зауваження, то змінюйтесь, а не огризаєтеся.
Відповісти
А от полішуки вправно, з великим відсотком відвідуваності на вибори ходять, от і "наобирали" владу, що і як зараз живемо - всі відчувають по своїм гаманцям і по рівню життя! :(
Відповісти
Останні новини
Що робив губернатор Волині в «Лісовій пісні». ФОТО
18 липень, 2016, 17:19