Китайці бояться гру Pokemon GO, яка набирає шаленої популярності

Китайці бояться гру Pokemon GO, яка набирає шаленої популярності
Покемони продовжують завойовувати світ, і компанія Nintendo пообіцяла найближчим часом зробити гру доступною в 200 країнах.

Проте в Піднебесній перспективу появи кишенькових монстрів на своїй землі сприймають з підозрою і вже вибудували цілу теорію змови, - повідомляє Євромобіл.

Хоч офіційна влада від цієї теорії відхрещується, проте вона активно поширюється у соцмережі Weibo і знаходить безліч прихильників. Теорія полягає в тому, що за допомогою гри Pokémon GO японці і американці намагаються з’ясувати розташування секретних військових баз на території КНР.

Скориставшись статистикою локацій, в яких виловлювання покемонів є неможливим, і зіставивши це з геологічними характеристиками місцевості, підступні змовники зможуть виявити перелік місць, куди обмежений доступ для громадян. І коли США і Японія захочуть захопити Китай, у них на руках буде конкретний список закритих зон, в числі яких можуть знаходитися і військові об’єкти. Таким чином це значно полегшить пошук цілей для нанесення ударів.

Нагадаємо, що такі розмови в Китаї проходять не на рівні держави, а лише в соціальних мережах. Тим не менш, погодьтеся, певна логіка в такій теорії є. Тепер залишається тільки одне питання: яким чином Nintendo буде робити свої брудні справи, якщо Pokémon GO заснована на картах Google Maps, які в Китаї просто не працюють?

Бажаєте дізнаватися головні новини Луцька та Волині першими? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram!
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
Коментарі 0
  • Статус коментування: постмодерація для зареєстрованих користувачів, премодерація для незареєстрованих
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
Останні новини
Китайці бояться гру Pokemon GO, яка набирає шаленої популярності
19 липень, 2016, 09:17