У селі на Любомльщині встановили вуличні тренажери. ФОТО

У селі на Любомльщині встановили вуличні тренажери. ФОТО
У селі на Волині з’явилися перші вуличні тренажери за підтримки Фонду Ігоря Гузя «Прибужжя» у рамках першого етапу конкурсу «Крок назустріч».

Ініціативна група з Руди, що на Любомльщині, давно мріяла про таку платформу для розвитку фізичної культури. Бо не раз чули, що є такі в інших областях та за кордоном. Відтепер молодь та усі охочі у своєму селі можуть займатися спортом, - повідомляє прес-служба депутата.

Ігор Гузь учора завітав на свято громади та привітав усіх жителів з потрійним святом: престольним празником, відкриттям майданчика та обжинками. «Приємно, коли є реальний результат нашої спільної роботи. Наразі триває другий етап конкурсу міні-грантів «Крок назустріч». Сподіваюся, будемо надалі втілювати такі добрі справи для людей. Важливо, що громади вчаться самоорганізовуватися, а Фонд «Прибужжя» їм у цьому напрямку допомагає», – зазначив він.

Проект «Спортивний майданчик - запорука активного дозвілля сільської молоді», автором якого стала ініціативна група села Руда (28 березня) разом із ще п’ятьма переможцями, отримала сертифікат на грошову допомогу. Із шести проектів-переможців цей - вже четвертий, який втілений в життя.

«Для такого маленького села - це немов «пробудження». Залучили до спільної роботи велику кількість громади, і це, неодмінно, посприяло зближенню людей. Добре, що Фонд Ігоря Гузя започаткував такий конкурс для малих ініціативних груп, які, мабуть, попередньо ніколи не брали участі у подібних конкурсах. Нам дали можливість розвиватися самим інфраструктуру села – і ми скористалися цією можливістю. Будемо знову писати проекти, цього разу – з енергозбереження», - розповіла представниця ініціативної групи села Руда Тетяна Горайчук.

За умовою конкурсу «Крок назустріч», загальна вартість проекту ініціативної групи села Руда сягає 30 тисяч гривень, 20 тисяч з яких – ініціативні мешканці отримали за перемогу від Фонду Ігоря Гузя «Прибужжя».

За активну громадянську позицію завідувача клубу села Руда Анастасію Ковальчук та Тетяну Горайчук відзначено подяками народного депутата Ігоря Гузя. Дітвору ж розважали аніматори, запрошені на прохання фонду.




Бажаєте дізнаватися головні новини Луцька та Волині першими? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram!
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
Коментарі 6
  • Статус коментування: постмодерація для зареєстрованих користувачів, премодерація для незареєстрованих
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
Круто. Молодці і громада і депутат
Відповісти
через скільки часу це все поломають і розкрадуть
Відповісти
Халупа на задньому плані вражає...
Відповісти
Це не халупа, а українські реалії. Сільський клуб та бібліотека. Замість того, щоб сидіти тут і строчити свої афігітельні коменти, підніми свою....ж...у і зроби, хоч щось, аби не було таких халуп.
Відповісти
Діло Палиці живе і торжествує
Відповісти
Ми знаємо депутата Ігоря Гузя. і його справи.
Відповісти
Останні новини
У селі на Любомльщині встановили вуличні тренажери. ФОТО
19 липень, 2016, 10:59