Волинські енергетики просять не ловити покемонів поблизу ліній електропередач

Волинські енергетики просять не ловити покемонів поблизу ліній електропередач
У зв’язку із популярністю гри «Pokemon GO», енергетики просять користувачів бути уважними під час полювання на монстрів.

За даними «Яндекс», минулого тижня в пошуковик надійшло понад 600 тисяч запитів про покемонів. Гра посіла перше місце серед тем дня і набрала 84 бали зі 100 за шкалою зростання пошукового запиту, - повідомляє прес-служба ПАТ “Волиньобленерго”.

Якщо Пікачу або будь-який інший персонаж виявився на опорі ліній електропередач, поблизу трансформаторної підстанції або на іншому енергооб’єкті, не варто продовжувати полювання. Бажання поповнити колекцію героїв може виявитися небезпечним для вашого життя і життя оточення.

Відомі випадки, коли захоплені грою користувачі отримували травми, опинялися в чужих оселях, проникали на закриті території.

Знати правила енергобезпеки важливо не тільки любителям Пікачу і Бульбазавра. Тож ПАТ «Волиньобленерго» нагадує: категорично заборонено підніматися на опори ліній електропередач, наближатися до пошкоджених ліній, намагатися самостійно усунути несправності на електроустановках. Також небезпечно рибалити в охоронних зонах ліній електропередач і перебувати в зоні підтоплення енергооб’єктів.

Просимо бути уважними, про всі випадки пошкоджень або несправності енергооб'єктів повідомляйте на номер кол-центру ПАТ «Волиньобленерго»:
0-800-21-01-31.

Бажаєте дізнаватися головні новини Луцька та Волині першими? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram!
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
Коментарі 5
  • Статус коментування: постмодерація для зареєстрованих користувачів, премодерація для незареєстрованих
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
волинські аптекарі просять не вбивати покемонів по аптеках
волинські легкоатлети просять не переслідувати покемонів на бігових доріжках і не закопувати їх в ямах для стрибків
Відповісти
Дожились! деградація молоді. Раніше молодь на заводи працювати рвалась, а тепер пиво в барах хлепчуть і пакемонів на проводах ловлять
Відповісти
Всеодно всы пысля заводыв бухали,як дурні
Відповісти
дибіли
Відповісти
На кожній організації треба негайно вводити відділ -Антипекимонщиків- і робоччі місця зявлятся і безпека покращится, енергетики пропавший кабель будуть списувати на пекемонів, але цікаво як вони цим перейнялись і героїв навіть знають, міністр енергетики геймер?
Слів нема пекимони на фоні тарифів
Відповісти
Останні новини
Волинські енергетики просять не ловити покемонів поблизу ліній електропередач
20 липень, 2016, 09:34