У Києві заарештували кримінального авторитета з Росії

У Києві заарештували кримінального авторитета з Росії
Шевченківський районний суд Києва у вівторок, 19 липня, заарештував громадянина Росії Віталія Цвєткова, який в 2013 році був оголошений у міжнародний розшук і перебував у базі розшуку Інтерполу.

Про це повідомляє прес-служба столичної прокуратури, - інформує ZN.UA.

"Чоловік був затриманий у Києві 16 липня співробітниками національної поліції. Правоохоронні органи розшукували його за вчинення тяжких та особливо тяжких злочинів, в тому числі за створення злочинної організації, вимагання та виготовлення зброї", – йдеться в повідомленні.

Згідно з рішенням суду, тимчасовий арешт буде діяти 40 діб до 24 серпня 2016 – до надходження запиту про видачу Цвєткова. За інформацією прокуратури Псковської області, Віталій Цвєтков знаходиться в розшуку з 29 квітня 2013 року. Великолуцький міський суд 29 листопада того ж року прийняв рішення про його заочний арешт.

Цвєткова звинувачують в організації банди, яка діяла в регіоні з 2004 по 2012 рік і займалася здирництвом.

Нагадаємо, у понеділок, 18 липня, співробітники Національної поліції і Державної прикордонної служби затримали в Києві десятого за рік "злодія в законі". Громадянин Росії "Толік Ногінський" є членом злочинного угруповання "злодія в законі" "Шакро Молодого".

Правоохоронці впевнені, що російські спецслужби використовують "злодіїв в законі" для дестабілізації криміногенної обстановки в Україні.

Бажаєте дізнаватися головні новини Луцька та Волині першими? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram!
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
Коментарі 0
  • Статус коментування: постмодерація для зареєстрованих користувачів, премодерація для незареєстрованих
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.