На Волині правоохоронці вилучили зброю та боєприпаси

На Волині правоохоронці вилучили зброю та боєприпаси
Поліцейські Головного управління Національної поліції у Волинській області спільно із співробітниками Служби Безпеки України у Волинській області в селі Озерце Ківерцівського району під час проведення санкціонованого обшуку у домогосподарстві мешканця обласного центру виявили та вилучили пістолет системи «НАГАН» та дві гранати «РГД-5».

За фактом незаконного поводження зі зброєю, бойовими припасами або вибуховими речовинами відкрито кримінальне провадження, - повідомляє прес-служба ГУНП у Волинській області.

Учора, 19 липня, в селі Озерце Ківерцівського району під час проведення санкціонованого обшуку на території домогосподарства 55-річного жителя обласного центру правоохоронці вилучили зброю та боєприпаси: пістолет системи «НАГАН», дві гранати «РГД-5». Походження виявлених предметів чоловік пояснити не зміг.

На місце події виїжджали співробітники вибухотехнічного відділу ГУНП у Волинській області. З метою знебезпечення вибухобезпеки спеціалісти-вибухотехніки виявлені об’єкти належним чином вилучили та транспортували до кімнати зберігання вибухонебезпечних об’єктів.

Вилучений пістолет слідчі направили до Волинського експертно-криміналістичного центру для проведення відповідних експертиз.

Поліцейські відкрили кримінальне провадження за ч.1 ст.263 (Незаконне поводження зі зброєю, бойовими припасами або вибуховими речовинами) Кримінального кодексу України. Санкція статті передбачає позбавлення волі на строк від трьох до семи років.

Бажаєте дізнаватися головні новини Луцька та Волині першими? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram!
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
Коментарі 3
  • Статус коментування: постмодерація для зареєстрованих користувачів, премодерація для незареєстрованих
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
Толю Німця накрили, а він же готувався до війни з рибаками
Відповісти
Проти рибаків а нього кулемет стоть і град в гаражі
Відповісти
Просто заважав комусь дуже.. Щоб прибрати його звідти, нічого іншого не придумали, як підкинути зброю..
Правоохоронці "молодці"! відзвітували! А те, що скоро біля наркодиспансера бариги (які навіть не ховаються) відкриють кіоск з вивіскою "наркота", то ж ніхто не бачить. Зловили і відпустили.. далі торгувати ... то ж не резонансний злочин, не такий як цей
Відповісти
Останні новини
На Волині правоохоронці вилучили зброю та боєприпаси
20 липень, 2016, 12:52