Луцька міська рада відмовилась від станції фекальних вод

Луцька міська рада відмовилась від станції фекальних вод
Мерія Луцька має намір відмовити у наданні згоди на прийняття у комунальну власність підземного резервуару на вулиці Ранковій та станції фекальних вод на вулиці Ландау.

Про це йшлося під час постійної комісії міськради з питань комунального майна та приватизації 20 липня, - повідомляє Волинський інформаційний портал.

Начальник відділу управління майном міської комунальної власності Алла Грабко розповіла: «До нас звернулися з проханням взяти ці дві структури у комунальну власність. Наразі вони належать державі».

Тому працівники відділу звернулися до КП «Луцькводоканал» з проханням провести дослідження на предмет того, чи доцільно долучати ці структури до міської системи водопостачання та водовідведення.

Дослідження «Водоканалу» підтвердили непридатність підземного резервуару та станції фекальних вод. Зокрема, підземний резервуар – в аварійному стані, на станції фекальних вод – втрата герметичності, повна відсутність обладнання та руйнування мереж. Тож використовувати їх у міській системі водопостачання неможливо.

Зрештою члени комісії одноголосно проголосували за відмову у наданні згоди на прийняття у міську комунальну власність підземного резервуару та станції фекальних вод.

Бажаєте дізнаватися головні новини Луцька та Волині першими? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram!
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
Коментарі 0
  • Статус коментування: постмодерація для зареєстрованих користувачів, премодерація для незареєстрованих
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.