Гравці «Волині» гратимуть у новій формі

Гравці «Волині» гратимуть у новій формі
Футбольний клуб «Волинь» радий оголосити про початок співпраці з новим технічним партнером.

З нового сезону екіпірування для основної, молодіжних і дитячих футбольних команд клубу постачатиме компанія «Спорт Сервіс» - офіційний дистриб’ютор ТМ JOMA в Україні, - повідомляє ФК "Волинь".

JOMA - відомий виробник спортивної форми, взуття та аксесуарів для ігрових, командних та індивідуальних видів спорту.

Компанія була заснована в 1960-х роках в Іспанії і відтоді зросла до транснаціональних масштабів. В цьому році їй виповнюється 50 років.

JOMA представлена у більш ніж в ста країнах світу, а також на великих міжнародних турнірах, починаючи від Чемпіонату Європи з футболу і закінчуючи майбутніми Олімпійськими іграми в Ріо.

Екіпірування JOMA використовують чимало команд, в тому числі збірна Румунії з футболу, «Суонсі», «Сампдорія», «Еспаньол» та інші.

Офіційним дистриб’ютором компанії JOMA в Україні є ТОВ «Спорт Сервіс» (www.joma.com.ua), офіс якої розташований в Києві. Директор компанії Андрій Ганін зазначив у коментарі клубній прес-службі, що співпраця з ФК «Волинь» є важливим етапом у просуванні бренду JOMA в Україні, і побажав команді успіхів у майбутньому сезоні.

Зазначимо, що "Волинь" в новому сезоні буде використовувати два комплекти ігрової форми від JOMAв традиційних кольорах - білий і червоний. Окрема яскрава форма передбачена для воротарів.

Футболісти «Волині» вже приміряли нові ігрові футболки та шорти, в яких їм належить в найближчому майбутньому виходити на поле, і залишилися задоволені їх якістю та зручністю.

Бажаєте дізнаватися головні новини Луцька та Волині першими? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram!
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
Коментарі 0
  • Статус коментування: постмодерація для зареєстрованих користувачів, премодерація для незареєстрованих
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.