У Шацьку таки добудують школу

У Шацьку таки добудують школу
Голова облдержадміністрації Володимир Гунчик побував у Шацькому районі з робочою поїздкою. Губернатор провів особистий прийом громадян. Разом із тим оглянув кілька об’єктів інфраструктури.

Про це повідомив відділ інформаційної роботи Волинської облдержадміністрації.

У приміщенні загальноосвітньої школи І–ІІІ ступенів, що у Шацьку, цього навчального року врешті буде чутно дитячі голоси. Крило закладу, яке задля розширення почали зводити не рік і не два тому, здадуть до кінця жовтня. А відремонтоване старе – вже до старту вересня.

«А ви мене знаєте: раз сказали вересень і жовтень, то мусите здати об’єкт», – зазначив Володимир Гунчик.

Голова облдержадміністрації зауважив: «Моя вам порада: ретельно стежте за роботою будівельників. Повинні зробити все! Ось підлога. Що робитимете? Не помити, а запустити шліфувальну машину, зняти верхній шар і тоді фарбувати. Поручні? Нехай фарбують. Коли ще у вашій школі працюватиме така бригада?! Використовуйте момент».

Нестача місць у навчальних закладах – також серйозна проблема. Зрештою саме тому й узялися за реконструкцію із розширенням існуючого закладу, залучивши кошти з Державного фонду регіонального розвитку. Хоча, на превеликий жаль, і цього не вистачить. І Володимир Гунчик одразу ж на тому наголосив, почувши статистику: дефіцит у сотню місць. Як варіант запропонував місцевій владі оперативно розробити проектну документацію й звести на місці старої їдальні додатковий корпус, з’єднавши його галереєю з існуючим. У новобудові розмістити і їдальню, і актову залу, і, звісно, класні кімнати.

Бажаєте дізнаватися головні новини Луцька та Волині першими? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram!
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
Коментарі 0
  • Статус коментування: постмодерація для зареєстрованих користувачів, премодерація для незареєстрованих
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.