Лучани обурені сервісом у місцевому ювелірному магазині

Лучани обурені сервісом у місцевому ювелірному магазині
В місцевому ювелірному магазині продавці відмовились замінити зламану прикрасу, а натомість запропонували просто полагодити її.

Про це на своїй сторінці у Фейсбук повідомила лучанка Катерина Дулапчій.

В ювелірному салоні вона придбала прикрасу, однак згодом виявилось, що вона зламана. Тоді лучанка попросила замінити зламаний виріб на новий, однак їй запропонували лишень ремонт застібки.

Після того, як дівчина написала про цю ситуацію у Фейсбук, стало зрозуміло, що нарікання на сервіс цього магазину є не лише у неї. В коментарях люди описали про те, як, оцінивши за зовнішнім виглядом, вам запропонують лише одну обручку.

"Ми там обручки купували, то дівчинка-продавець, зміривши нас зверхнім поглядом, спиталася, вам одну?", - прокоментувала журналістка Олена Кузьмич.

Бажаєте дізнаватися головні новини Луцька та Волині першими? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram!
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
Коментарі 11
  • Статус коментування: постмодерація для зареєстрованих користувачів, премодерація для незареєстрованих
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
Покупці в нас тоже ще ті. Шо значить вона виявилась зламаною? А коли купляла то куди дивилась? Тоді ціла була? Щи може сама по дорозі додому поламалась поки довезла? Нікого не вигороджую, але багато таких хітро*опих зустрічав, типу нє, атвічяю я її не трогав навіть, вона сама
Відповісти
Дитячий садок якийсь... Згодом виявилось, що зламана застібка - як це зрозуміти?! Брєд сивої кобили... Хоча ні...все по жіночій логіці!)
Відповісти
Це називається, використання службового становища у власних цілях.
Відповісти
Назвіть адресу...Чи слабо?Салон згине сам по собі.....
Відповісти
Не раз заходила у їх ювелірку у Цумі, скажу, що зірка у них в лобі горить ще та,таке відчуття, що перед тобою не продавець, а заслужена артистка України. Коротше поки допросишся щось показати, оці зверхні погляди і неприязливе ставлення відбиває бажання щось купувати.
Відповісти
а що тут нового? нас завжди оцінюють зверху до низу
Відповісти
саме туди, зайшовши літом, в спеку, в шортах і майках, до мене і подруги одразу почали ставитись зневажливо! шукали срібний ланцюг, отримали хамське відношення!!!!
Відповісти
Місця куди не треба ходити. Там Хами!
Відповісти
Бросая слова на ветер, учитывайте его направление
Полная отсебятина
Відповісти
Живеш, переймаєшся, на все реагуєш, а згодом озирнешся - уже й не згадаєш, що коли було і чи взагалі було?
То навіщо це все? "Новина дня" - не має чим зайнятись, чесно
Відповісти
Катерина! Я розумію, що вас переповнюють емоції від вашої безпорадності, тому як згідно чинного законодавства срібні ювелірні прикраси не підлягають поверненню. В вашому випадку все через годину владналося, тільки про це ви промовчали і вечір у Вас видався гарним, але полити брудом і назвати Перлину відстойним і пострадянським магазином - це напевно якась журналістська риса. Знову таки, це ваша версія або одна сторона медалі. Не шукайте винних, почніть з себе!!!
Перлинки! Ви все одно найкращі!
Відповісти
Останні новини
Лучани обурені сервісом у місцевому ювелірному магазині
20 липень, 2016, 20:22