Змінити оператора зі збереженням номеру можна буде уже цього року

Змінити оператора зі збереженням номеру можна буде уже цього року
Київський Апеляційний господарський суд дозволив держпідприємству "Український державний центр радіочастот" (УДЦР) укласти договір з переможцем тендеру щодо впровадження послуги перенесення номера при зміні оператора (MNP) – компанією "Ес Ай Центр".

В результаті послугу MNP буде запущено в Україні до кінця поточного року. Про це повідомляє УНІАН, посилаючись на прес-службу компанії.

"Найближчим часом відбудеться зустріч представників УДЦР та компанії "Ес Ай Центр", після якої буде підписаний контракт. Відразу після цього "Ес Ай Центр" почне впровадження послуги перенесення номерів, яке триватиме упродовж 136 днів, тобто буде закінчено до кінця року", - зазначив власник компанії "Ес Ай Центр" Дмитро Зарахович.

У прес-службі нагадали, що після оголошення "Ес Ай Центру" переможцем в тендері по впровадженню послуги MNP, компанія "Диалинк" також брала участь в торгах, більше 10 разів зверталася до Київського господарського суду, щоб оскаржити рішення УДЦР і скасувати результати торгів. Після вивчення справи господарський суд заборонив держпідприємству укладати договір з компанією. У зв'язку з цим компанія "Ес Ай Центр" звернулася з позовом до апеляційного суду, який у ході засідання 20 липня визнав її повноправним переможцем тендеру.


Бажаєте дізнаватися головні новини Луцька та Волині першими? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram!
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
Коментарі 0
  • Статус коментування: постмодерація для зареєстрованих користувачів, премодерація для незареєстрованих
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
Останні новини
Змінити оператора зі збереженням номеру можна буде уже цього року
21 липень, 2016, 08:54