Нова послуга ПриватБанку допоможе волинянам постійно бути на зв’язку*

Нова послуга ПриватБанку допоможе волинянам постійно бути на зв’язку*
У сучасному світі без мобільного телефона, немов без рук. Кожен із нас опинявся в ситуації, коли потрібно зробити дзвінок, а на рахунку або нуль копійок, або мінус декілька гривень.

Якщо забуваєте поповнити або ж не хочете опинитися знову в незручній ситуації, то нова послуга ПриватБанку “Автоплатіж” вирішить цю проблему, - повідомляє прес-служба ПриватБанку.

Тоді точно будете “в потрібному місці та в потрібний час”, а головне - час працюватиме на Вас. А ще з рідними завжди будете на зв’язку.

Зараз послуга доступна абонентам Київстар, Lifecell, які обслуговуються на умовах «Передоплати», а також усім абонентам Інтертелеком та PeopleNet. Комісії за поповнення телефона з допомогою “Автоплатежу” нема.

Підключити “Автоплатіж” може кожен клієнт сам будь-якої хвилини в Інтернет-банку Приват24 або звернутися за консультацією до персонального менеджера - спеціаліста в будь-якому з майже 60-ти відділень ПриватБанку на Волині.



У Приват24 треба зайти в меню «Усі послуги» - «Регулярні платежі (Календар)» - «Додати регулярний платіж» - «Поповнити мобільний» - «Налаштувати регулярний платіж» - «Оплата в міру витрат» - «Додати до календаря платежів».

Важливо! При мінімальному залишку на телефоні 5 грн, рахунок із банківської картки автоматично поповниться на суму, яку ви зазначите в “Автоплатежі”, наприклад, 20 грн.

Бажаєте дізнаватися головні новини Луцька та Волині першими? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram!
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
Коментарі 0
  • Статус коментування: постмодерація для зареєстрованих користувачів, премодерація для незареєстрованих
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
Останні новини
Нова послуга ПриватБанку допоможе волинянам постійно бути на зв’язку*
21 липень, 2016, 19:19