У Нововолинську у місцевого мешканця з гаража викрали скутер

У Нововолинську у місцевого мешканця з гаража викрали скутер
До Нововолинського відділу поліції надійшло повідомлення від місцевого мешканця про те, що із належного йому гаража невідомий викрав скутер "Legend".

Поліцейські за декілька днів встановили особу крадія, скутер вилучили. За фактом незаконного заволодіння транспортним засобом слідчі відкрили кримінальне провадження, - повідомляє прес-служба ГУНП у Волинській області.

16 липня до нововолинських поліцейських звернувся 57-річний місцевий мешканець із заявою про незаконне заволодіння скутером. Чоловік повідомив, що невідомий зламав навісний замок у гаражі та викрав скутер "Legend". Вартість скутера – 5,5 тисяч гривень.

«Працівники карного пошуку за декілька днів встановили особу злодія. Ним виявився 30-річний місцевий житель. Поліцейські вилучили скутер та після проведення відповідних слідчих дій повернуть власнику. Слідчі оголосили зловмиснику про підозру у скоєному злочині», – розповів керівник Нововолинського відділу поліції Василь Лесь.

Слідчі кваліфікували подію за ч.2 ст.289 (Незаконне заволодіння транспортним засобом) Кримінального кодексу України. Тепер зловмиснику загрожує від п’яти до восьми років позбавлення волі із конфіскацією майна або без такої.

Бажаєте дізнаватися головні новини Луцька та Волині першими? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram!
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
Коментарі 0
  • Статус коментування: постмодерація для зареєстрованих користувачів, премодерація для незареєстрованих
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
Останні новини
У Нововолинську у місцевого мешканця з гаража викрали скутер
21 липень, 2016, 15:55