Лучан, у яких проблеми з алкоголем, запрошують на форум

Лучан, у яких проблеми з алкоголем, запрошують на форум
Луцька організація Анонімних Алкоголіків відзначає свою 27-му річницю з дня заснування та запрошує усіх бажаючих приєднатися до святкування.

Про це організатори заходу повідомили сьогодні під час прес-конференції.

Голова місцевого товариства Володимир розповів, що спілка працює у багатьох напрямках та використовує різні методи лікування людей від алкоголізму – медицина, релігія, просто спілкування. Разом з тим наголосив, що спілка Анонімних Алкоголіків – це не релігійна організація, адже тут кожен сам вирішує, який метод зцілення обрати.

Під час обговорення прес-секретар Луцької патрульної поліції Ольга Бузулук наголосила на тому, що більшість правопорушень, які фіксують у місті, скоюють люди саме в стані алкогольного сп’яніння.

«За останніх півроку ми затримали 682 п’яних водія. На другому місці – сімейні скандали, причиною яких є саме випивка. Тому ми хотіли б співпрацювати з цією організацією та інформувати людей про те, що існує така організація», - наголосила Ольга Бузулук.

Тож, аби познайомитися з цими людьми та, за потреби, приєднатися до спільноти, всіх бажаючих запрошують на Форум, який відбудеться 30-31 липня у готелі «Профспілковий».

Бажаєте дізнаватися головні новини Луцька та Волині першими? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram!
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
Коментарі 0
  • Статус коментування: постмодерація для зареєстрованих користувачів, премодерація для незареєстрованих
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
Останні новини
Лучан, у яких проблеми з алкоголем, запрошують на форум
21 липень, 2016, 15:20