«Олімпійське літо» на православному молодіжному фестивалі «ФАВОР». ФОТО

«Олімпійське літо» на православному молодіжному фестивалі «ФАВОР». ФОТО
20 липня 2016 року за місцем відпочинку озера Тросне, с. Карасин Маневицького району, на фестивалі активного відпочинку та особистісного розвитку «Фавор» Волинської єпархії Української Православної Церкви відбулися фізкультурно-оздоровчі та спортивно-масові заходи за Всеукраїнською програмою «Олімпійське літо».

Працівники Волинського обласного центру фізичного здоров’я населення «Спорт для всіх» завітали зі спортивною програмою до наметового містечка, яке розташувалось на березі мальовничого озера, - повідомляють організатори.

Працівники центру організували для хлопців та дівчат, яких у таборі відпочивають понад 200, різноманітні спортивні змагання. Учасники змагань були поділені на команди.

Програма заходів включала змагання з настільного тенісу, спортивних естафет «Веселі старти», дартсу, волейболу, перетягування линви та вікторини на олімпійську тематику.

Молодь активно брали участь у змаганнях, демонструючи свої вміння і навички, окрім того, долучились до заходу та показували приклад спортивного виховання священики, які є керівниками кожного загону.

Переможці та призери заходу були нагороджені дипломами та призами від Волинського обласного центру фізичного здоров’я населення «Спорт для всіх».










Бажаєте дізнаватися головні новини Луцька та Волині першими? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram!
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
Коментарі 0
  • Статус коментування: постмодерація для зареєстрованих користувачів, премодерація для незареєстрованих
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
Останні новини
«Олімпійське літо» на православному молодіжному фестивалі «ФАВОР». ФОТО
21 липень, 2016, 22:24
ВІЛ знову атакує Україну
21 липень, 2016, 21:21