Депутати обговорили на комісії оновлений «Промінь». ФОТО

Депутати обговорили на комісії оновлений «Промінь». ФОТО
До депутатів Луцької міської ради звернулися представники ТзОВ "РЦ "Промінь", аби зменшити розмір пайової участі у зв'язку з облаштуванням площі для лучан перед будівлею.

Про це стало відомо на постійній комісії Луцькради з питань торгівлі, послуг та розвитку підприємництва сьогодні, 21 липня.

Зокрема роботи з благоустрою навколо оновленого об'єкту "потягнули" трохи більше 2-х мільйонів гривень. І оскільки на початку реконструкції "Променя" інвестори пообіцяли сплатити в міський бюджет 2 мільйони 100 тисяч гривень дольової участі, то тепер просять зменшити цю платню в рахунок виконаних робіт.

Як пояснили представники "Променя", на площу перед кінотеатром та інші роботи вже витратили трохи більше 2 мільйонів гривень. Зокрема на будівництво та встановлення світлофорів на проспекті Перемоги пішло 203 тисячі 428 гривень; на капітальний ремонт площі перед кінотеатром "Промінь" пішло 1 мільйон 386 тисяч 230 гривень; за встановлення вуличного освітлення на площі перед кінотеатром "Промінь" заплатили 269 тисяч 806 гривень. Крім того, встановили пішохідні турнікетні огородження за 56 тисяч 823 гривень та перенесли зупинку громадського транспорту за 91 тисячу 479 гривень.

За словами начальника управління капітального будівництва Луцької міськради Леоніда Карабана, акти виконаних робіт вже перевірили, звірили об'єми і розцінки, і наразі ніяких зауважень в управління немає.

Окремі депутати заявили, що встановлення світлофора на проспекті Перемоги створить затор від вулиці Винниченка. На це зауваження представник "Променя" відповів, що це погоджували ще із Державтоінспекцією.

Депутатів зацікавило і те, куди поділася стара бруківка, яка була на площі перед кінотеатром. На це їм відповіли, що її зняли та передали в управління житлово-комунального господарства, аби, в випадку чого, бруківку могли використати на інші роботи.

Зрештою депутати за це рішення проголосували.





Бажаєте дізнаватися головні новини Луцька та Волині першими? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram!
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
Коментарі 8
  • Статус коментування: постмодерація для зареєстрованих користувачів, премодерація для незареєстрованих
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
зробили якесь уродство з кінотеатру...
Відповісти
Ще незавершили оеконструкцію а шакали вже гавкають, одні боти які все поливають брудом!
Хочаб буде одне гарне місце для проведення дозвілля!!!
Відповісти
Це все якась параша
Відповісти
А про пониження тротуару біля пішохідного переходу забули...айай..тепер люди наступне як мінімум десятиліття будуть переступати 20-ти сантиметрову сходинку
Відповісти
Зробили гарну площу, ввечері дуже гарно світиться!!
Відповісти
Певно всі забули що було до реконструкції!!!
Дякую Покровському!!!
Відповісти
Дерева? Де бодай одне дерево?
Відповісти
треба дерева ?їдь в ліс!
Відповісти
Останні новини
Депутати обговорили на комісії оновлений «Промінь». ФОТО
21 липень, 2016, 18:37