На святі тверезості в Луцьку змагатимуться богатирі

На святі тверезості в Луцьку змагатимуться богатирі
У Луцьку 16 вересня проведуть свято тверезості, під час якого відбудеться відкритий аматорський турнір Волині з богатирського багатоборства.

Про це повідомили у відділі інформаційної роботи Луцької міської ради.

Свято тверезості розпочнеться о 12.30 «Маршем тверезості», учасники якого прямуватимуть від головного корпусу Східноєвропейського університету імені Лесі Українки до Театрального Майдану.

О 13.00 на головній площі Луцька розпочнеться відкритий аматорський турнір Волині з богатирського багатоборства.

Підтримати захід завітають відомі стронгмени, рекордсмени України: заслужений майстер спорту, дворазовий чемпіон світу Кирило Чупринін та майстер спорту міжнародного класу, найсильніша людина України у вазі до 105 кг Володимир Рекша.

Мірятися силами зірки із «важких» видів спорту будуть, виконуючи класичні богатирські вправи, які передбачені на професійних стронгменівських турнірах. А це: «лог-ліф» (підняття колоди на максимальну кількість разів за три хвилини), кантування покришки, «дедліфт» (станова або метрова тяга), «дамбл» (підняття гантелі за лімітований час) тощо.

Головна мета свята – популяризація здорового способу життя та привернення уваги суспільства до проблем, які виникають у результаті вживання спиртного, наголошують організатори.

Довідка

Свято тверезості відбувається з ініціативи Волинської єпархії Української православної церкви Московського патріархату, Волинського православного братства тверезості імені Іоанна Крондштатського у партнерстві з Луцьким міським центром соціальних служб для сім’ї, дітей та молоді за підтримки Луцької міської ради, Східноєвропейського національного університету імені Лесі Українки, Федерації стронгмену України, Асоціації замовників і виробників соціальної реклами в Україні, кандидата у народні депутати України Ігоря Палиці.

Бажаєте дізнаватися головні новини Луцька та Волині першими? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram!
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
Коментарі 5
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
А якщо я кожного дня пю лише 150 г. горілки, то що, мені на свято не приходити?
Відповісти
А якщо я кожного дня пю лише 150 г. горілки, то що, мені на свято не приходити?
Відповісти
Так!Приходь в пекло і гори там,алкаш!!!
Відповісти
Найцікавіше, що ініціатива від УПЦ МП. Це ті хлопці, які під виглядом причастя привчають до алкоголю дітей. Мені один анонімний алкоголік розповідав, як його колега по нещастю три роки не пив, а в запій пішов після того, як причастився в церкві.
Відповісти
Ага, так і було
Відповісти