У Луцьку створять Алею Героїв Олімпійської слави

У Луцьку створять Алею Героїв Олімпійської слави
У Луцьку зроблять Алею Героїв Олімпійської слави.

Таке рішення прийняли члени Асамблеї відділення НОК України у Волинській області, - повідомляється на сайті НОКУ у Волинській області.

Цю ідею вже підтримали у Луцькій мерії. Щоправда, наразі ще не визначилися із місцем.

«Була пропозиція біля входу в парк імені Лесі Українки та біля Палацу культури міста Луцька. Біля спортивних споруд пропозиції не розглядатимуться, адже треба розмістити Алею Олімпійської слави так, щоб пропагувати спорт. А біля спортивних споруд це робити не доцільно», - пояснив голова відділення НОКУ в області Роман Карпюк.

Наразі ініціатори спорудження Алеї розглядають варіанти та приймають пропозиції. Єдина вимога – центральна частина міста.

Лунали пропозиції разом із олімпійцями на Алеї вшанувати й переможців інших, не олімпійських, але не менш престижніших змагань. Також пропонували вшанувати всіх, хто не нижче майстра спорту міжнародного класу.

«На Олімпійській Алеї слави мають бути вшановані учасники Олімпійських ігор. Звичайно, чітких правил немає. Але не потрібно пропонувати всіх, кого ви любите і поважаєте. Бо це вже буде не Олімпійська алея, а просто спортивна», - закликав волинян-НОКівців голова комісії НОК України Володимир Ковальов.

Також представник з Києва передав побажання голови НОК України Сергія Бубки найбільшою мірою залучити бюджетні чи спонсорські кошти на спорудження цієї алеї.

Бажаєте дізнаватися головні новини Луцька та Волині першими? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram!
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
Коментарі 3
  • Статус коментування: постмодерація для зареєстрованих користувачів, премодерація для незареєстрованих
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
Чому біля спортивних споруд це робити не доцільно? Саме там треба це робити.А Карпюк- відомий самопіарщик.
Відповісти
Логіка - вбивча )))
Відповісти
Ну, впрямь, ГЕРОИ. Слово-то какое, тем паче в наше время, когда настоящие Герои лежат или в земле сырой или они сейчас в окопах Донбасса. Чемпионы-да, мастера спорта-да, и т.д. -да. Ну, никак не Герои.
Відповісти
Останні новини
У Луцьку створять Алею Героїв Олімпійської слави
22 липень, 2016, 13:29