На «Ягодині» затримали українця з підробленими документами на автомобіль

На «Ягодині» затримали українця з підробленими документами на автомобіль
Учора, 21 липня, в міжнародному пункті пропуску «Ягодин» прикордонники Луцького загону виявили у громадянина України підроблене доручення на право керування транспортним засобом.

Під час перевірки документів в одного з подорожуючих, який прибув у пункт пропуску на автомобілі «Форд Мондео», у прикордонного наряду виникла підозра стосовно доручення на право власності (керування) автомобілем, - повідомляє Державна прикордонна служба України.

Шляхом поглибленого вивчення документа було встановлено, що воно роздруковане разом з печаткою на копіювальній техніці з підробленням штампу нотаріальної контори та підпису нотаріусу. Як пояснив водій, 20-річний мешканець м. Турійська Волинської області, він придбав авто у громадянина Польщі, який і надав йому це доручення.

Про виявлення кримінального правопорушення, що передбачено ч. 4 ст. 358 КК України «Підроблення документів, печаток, штампів та бланків, збут, чи використання підроблених документів, печаток, штампів» повідомлено Любомльській відділ поліції, співробітники якого продовжили проведення процесуальних дій.

Бажаєте дізнаватися головні новини Луцька та Волині першими? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram!
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
Коментарі 0
  • Статус коментування: постмодерація для зареєстрованих користувачів, премодерація для незареєстрованих
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
Останні новини
На «Ягодині» затримали українця з підробленими документами на автомобіль
22 липень, 2016, 16:25