Двоє волинян продали у Польщу 9 жінок

Двоє волинян продали у Польщу 9 жінок
Прокуратурою Волинської області підтримано державне обвинувачення у кримінальній справі про обвинувачення 2 волинян у торгівлі людьми.

Діючи в складі організованої групи із ще двома громадянами Республіки Польща, щодо яких польською стороною перейнято кримінальне переслідування, у період з лютого 2009 року по лютий 2011 року вони завербували й передали для сексуальної експлуатації в Польщу 9 жінок, - повідомляє прес-служба прокуратури області.

Зловмисники шукали молодих жінок привабливої зовнішності, які перебували у матеріальній скруті, та, обіцяючи роботу й гарні заробітки закордоном, перевозили їх до Республіки Польща, де передавали своїм співучасникам – власникам нічних клубів. Поляки ж, отримавши "живий товар", під приводом необхідності реєстрації забирали у жінок паспорти та змушували займатись проституцією.

Учора Луцький міськрайонний суд визнав обох торговців людьми винними у вчиненні злочину, передбаченого ч. 3 ст. 149 Кримінального кодексу України.

Організатору угруповання призначено покарання у вигляді 8 років позбавлення волі з конфіскацією майна. Його співучасницю засуджено до 5 років позбавлення волі зі встановленням 3-річного іспитового строку.

Бажаєте дізнаватися головні новини Луцька та Волині першими? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram!
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
Коментарі 5
  • Статус коментування: постмодерація для зареєстрованих користувачів, премодерація для незареєстрованих
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
а 9 проданих, таяк-би і не при чім.
думали, що їдуть польським дітям сольфеджіо викладати
Відповісти
А ти поїдь через посередника! Тобі багато там наобіцяють, без знання польської гарно буде якщо повернешся додому на нуль, а як кинуть то і на дорогу в домашніх ще попросиш. Та сумніваюсь , що їхали дівчата через те , що в нас тут так гарно)
Відповісти
Тьоток що посилкою відправляли? Подобрій волі проститутками пішли, а тепер кричать нас продали. Пролати можна у Туреччину чи Росію. Полуницю збирати не пішли, бо важко, а підставляти під мужика - чого ж нє?
І держава тут ні до чого. Хтось іде на "Кромберг№, а хтось в бордель
Відповісти
А чому ж поляки, котрі брали участь в оборудці, вийшли сухими з води ? Можливо, вони не поважають українську Феміду ? Очевидно, справа потонула в лязгу про геноцид ...
Відповісти
Жінки добре знали на що йдуть.Просто розраховували на більшу оплату бо дома дав ти голодні.От звідки шум
Відповісти