Сім'ї луцьких загиблих Героїв зняли відеозвернення. ВІДЕО

Сім'ї луцьких загиблих Героїв зняли відеозвернення. ВІДЕО
Сім'ї луцьких загиблих Героїв АТО та Небесної сотні відреагували на скандальну петицію про перенесення стенду пам`яті за загиблими Героями з Театрального майдану на Меморіал вічної слави.

Про це на своїй сторінці у Facebook написав координатор проекту «Меценати для солдата» Руслан Теліпський.


Сім`ї загиблих відзняли відео, де висловили свою думку про петицію.

Нагадаємо, на сайті Єдиної системи місцевих петицій з'явилося звернення, у якому пропонують забрати стенд Героям Небесної Сотні з Театрального майдану.

"Прохання розглянути можливість перенесення стенду "Небесної сотні" з Театральної площі в Меморіал Вічної Слави до відповідного пам`ятника", - йдеться у петиції.


Бажаєте дізнаватися головні новини Луцька та Волині першими? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram!
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
Коментарі 2
  • Статус коментування: постмодерація для зареєстрованих користувачів, премодерація для незареєстрованих
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
Ну як це - "на Меморіалі їй не місце!"? Ну а де ж їй ще може бути місце, як не на Меморіалі? Ну то давайте тоді їх всіх викопаємо і перепоховаємо в центрі, щоб "дітки могли приходити і цілувати..."! Все, що керує цими людьми, це - марнославство і аж ніяк не жага до пам'яті. Чи може ви думаєте, що люди, які відстоювали наші землі 75 років тому менше заслуговують на пам'ять?
Ясна річ, зараз ніхто цю стелу не буде зачіпати, але рано чи пізно цей час прийде. Не сумнівайтесь. Пам'яті місце на меморіалах, а мертвим - на кладовищах.
Відповісти
Щодня із телевізора, інтернета, радіо чуємо пафосні гасла про те, що "Україна - єдина". А чи єдина? Маю думку стосовно стелли, на якій розміщені фото загиблих на майдані. Точніше, частини громадян України, що загинули на майдані. Адже вбиті майданівцями на майдані співробітними тодішного МВС - також були громадянами України!! І якщо ми прагнемо дійсно об'єднати країну - на стеллі у Луцьку і інших містах України повинні зявитися фото ВСІХ загиблих на майдані, з якої б сторони барикади вони не були!!! Адже ВСІ ці люди були ГРОМАДЯНАМИ УКРАЇНИ!!! Щоб всі в Україні врешті решт зрозуміли, що майдан - це трагедія для всіх громадян нашої держави, що кожен усвідомив: "НІКОЛИ БІЛЬШЕ"!!!!! Ніколи більше ніяких майданів. Бо на цих майдананх з одного і з іншого боку гинуть українці!!!!! І обовязково повинні на цих стеллах зявитися фото всіх загиблих, заживо спалених в Одемі, адже всі вони також були громадянами України!!!! Прагнемо об'єднати країну, зробити Україну дійсно єдиною ( а не тільки на словах) - маємо вчинити саме так!! Інакше - всі ці гасла про єдину країну - фікція і блюзнірство.
Відповісти