Луцькі депутати вважають, що їх ігнорує Янукович

Луцькі депутати вважають, що їх ігнорує Янукович
В Луцькій міській раді зареєстрували проект рішення про звернення до Президента України з приводу ігнорування останнім рішень органів місцевого самоврядування.

Автор проект рішення - депутат Андрій Осіпов.

У зверненні зазначається, що впродовж трьох кварталів 2012 року на адресу Президента України Віктора Януковича було спрямовано низку звернень місцевих рад з приводу політичної ситуації в Українs, захисту прав і свобод людини, захисту української мови, збереження національних інтересів тощо. Значну кількість цих звернень було ухвалено і Луцькою міською радою.

«28 березня 2012 року Луцькою міською радою було ухвалено рішення №22/61 «Про звернення Луцької міської ради до Президента України Януковича В.Ф.». Згідно із даним рішенням було висловлено позицію ради щодо Рекомендацій Парламентської Асамблеї Ради Європи від 26 січня 2012 року та надано пропозиції по порядку застосування положень Указу Президента України від 16 вересня 2010 року №902/2010», - стверджує Осіпов у проекті звернення.

«За нашим переконанням, територіальна громада міста Луцька має право отримати відповідь Президента України, у якій будуть наведені мотиви щодо невикористання повноважень глави держави в частині видання актів амністії щодо Юлії Тимошенко, Юрія Луценка та Валерія Іващенка. Лучани повинні знати, чому Президент України, маючи значний обсяг прав, не припиняє ув’язнення своїх політичних опонентів», - зазначається у документі.

Тому ігнорування рішень Луцької міської ради, що направлені на адресу Президента України розцінюється автором документу як неповага до територіальної громади в цілому та кожного лучанина зокрема.

Андрій Осіпов просить невідкладно розглянути рішення Луцької міської ради та надіслати вмотивовану відповідь на адресу установи.

Бажаєте дізнаватися головні новини Луцька та Волині першими? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram!
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
Коментарі 1
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
Не пугайте его, он ведь заикаться начнет. А серьезно, то чхать он хотел на ваши "звернення".
Відповісти
Останні новини
Луцькі депутати вважають, що їх ігнорує Янукович
12 вересень, 2012, 17:07