У ковельських магазинах маркуватимуть товари з Росії

У ковельських магазинах маркуватимуть товари з Росії
Таке рішення одностайно ухвалили депутати сьомого скликання Ковельської районної ради.

Пише ПроКовель.

Вони для суб’єктів господарювання запровадили додаткові заходи підтримати українського товаровиробника, які, на їхню думку, мають вплинути на зростання попиту на вітчизняні товари. Отож до цих спеціальних заходів належить інформування споживачів про товари російського походження шляхом їх маркування позначкою «Товари з Російської Федерації» з окремим нанесенням зображення прапора РФ.

Депутати також рекомендували підприємцям зазначати таку інформацію на цінниках, а також, по можливості, розміщувати російську продукції на окремих полицях. До слова, народні обранці в своєму рішенні роз’яснили торговцям, що вони мають на увазі під фразою «російський товар». Це ті продукти, які виготовлені, розфасовані, зібрані, вирощені на території Російської Федерації.

Окрім цього, обранці громади виступили категорично щодо припинення або хоча б зменшення поставок продукції російського походження до крамниць Ковельського району.

Як виконуватиметься рішення Ковельської районної ради об’єктами торгівлі, моніторитиме місцевий відділ економічного розвитку і торгівлі.

Бажаєте дізнаватися головні новини Луцька та Волині першими? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram!
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
Коментарі 0
  • Статус коментування: постмодерація для зареєстрованих користувачів, премодерація для незареєстрованих
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.