Романюк спростував чутки щодо свого губернаторства

Романюк спростував чутки щодо свого губернаторства
Луцькому меру Миколі Романюку (на фото) не пропонували вдруге очолити Волинську облдержадміністрацію.

Про це міський голова повідомив у коментарі IA ZIK.

Опісля відмови нинішнього губернатора Волині Бориса Клімчука 3 вересня кандидуватися до парламенту по мажоритарному окрузі у Луцьку в облраді розпочалося певне переформатування.

Зокрема, один із найбагатших волинян Степан Івахів, який після ухвалення «мовного» закону полишив фракцію Партії регіонів, очолив групу «Патріоти Волині».

У кулуарах облради заговорили про близький розвал провладної більшості, створеної губернатором Борисом Клімчуком на основі групи «Нова Волинь». Мовляв після зняття Клімчука з виборчих перегонів йому вже недовго лишилося перебувати на посаді голови ОДА. Серед його ймовірних наступників називали, зокрема, луцького мера Миколу Романюка, який працював губернатором при Президентові Віктору Ющенку – у 2007-2010 роках.

Отож, кореспондент IA ZIK попросив луцького мера підтвердити чи спростувати інформацію, що йому запропонували губернаторське крісло.

«Не пропонували», – лаконічно відповів Микола Романюк.

Бажаєте дізнаватися головні новини Луцька та Волині першими? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram!
Теги: Романюк
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
Коментарі 6
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
Романюку така пропозиція нах.. не потрібна - наймитувати в президента-зека, який може розділити долю Кадафі. У нього виборча посада, молодий, красивий, розумний, цілеспрамований, є гарантія бути два-три терміни. В місті цікавіша робота, ніж наймитувати. І видні її результати. І, зважаючи на характер і завзятість Романюка, і в подальшому будуть видні.
Відповісти
Ти не прав, Аркадий! Романюку ох як вигідно стати губернатором і сидіти в насидженому кріслі а не паритися зазадрипаний Луцьк.
Відповісти
Да він спить і бачить себе у тому кріслі на Київському майдані! Не дай Боже нам в області такого "людяного і відповідального"!
Відповісти
Забули ще додати, що людяний і відповідальний! :)))
Відповісти
"Не пропонували", но если предложат - не откажусь.
Відповісти
Хто напише,що хорошого для області зробив в своє губернаторство Романюк???Тихенько сидів у кріслі губернатора,а всі підлеглі тихенько робили все що хотіли і як хотіли:)Якби не Палиця з його грошима і не вибори(всі кандидати щось питаються зробити для лучан,а наш мер пожинає їх плоди) ми б і про його хвальоні здобутки ніколи не почули.Почекайте, пройдуть вибори і ви побачите чи зможе чимось похвалитись наш мер:)
Відповісти
Останні новини
Романюк спростував чутки щодо свого губернаторства
13 вересень, 2012, 09:17