За торгівлю сурогатом лучанин відповів перед законом

За торгівлю сурогатом лучанин відповів перед законом
Прокуратурою області підтримано державне обвинувачення у кримінальному провадженні про незаконне придбання, зберігання з метою збуту, транспортування та збут контрафактного алкоголю 42-річним мешканцем села Липини Луцького району.

Інформує прес-служба прокуратури області.

Упродовж березня-травня цього року чоловік займався протиправною діяльністю у сфері незаконного обігу підакцизних товарів.

Під час проведеного правоохоронцями 23 травня 2016 року обшуку у його обійсті та складських приміщеннях було вилучено понад 400 ящиків з контрафактною горілкою, яка, згідно з висновками експертів, не відповідала вимогам чинного державного стандарту.

У ході досудового розслідування обвинувачений визнав свою провину у вчиненні кримінального правопорушення, передбаченого ч. 1 ст. 204 Кримінального кодексу України.

Вироком Луцького міськрайонного суду йому призначено покарання у вигляді штрафу в розмірі 1000 неоподатковуваних мінімумів доходів громадян(17 000 грн).

За рішенням суду вилучені у чоловіка алкогольні вироби підлягають знищенню. Обладнання для виготовлення та розливу спиртовмісних сумішей буде конфісковане в дохід держави.

Бажаєте дізнаватися головні новини Луцька та Волині першими? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram!
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
Коментарі 0
  • Статус коментування: постмодерація для зареєстрованих користувачів, премодерація для незареєстрованих
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.