У Володимирі волинянин чинив опір поліцейському

У Володимирі волинянин чинив опір поліцейському
Інцидент трапився у Володимирі-Волинському. Під час складання адміністративного протоколу 38-річний мешканець Устилуга чинив опір поліцейському.

Слідчі відкрили кримінальне провадження, - повідомляє прес-служба ГУНП у Волинській області.

Учора, 25 липня, близько 4.30 ранку до Володимир-Волинського відділення поліції надійшло повідомлення про те, що під час складання адміністративного протоколу за ст.130 (Керування транспортними засобами особами, які перебувають у стані алкогольного, наркотичного чи іншого сп’яніння або під впливом лікарських препаратів, що знижують їх уважність та швидкість реакції) Кодексу України про адміністративні порушення, 38-річний житель міста Устилуг чинив опір працівнику поліції, зокрема шарпав за формений одяг та намагався вдарити поліцейського в обличчя.

Відомості за даним фактом внесли до Єдиного реєстру досудових розслідувань за ч.2 ст.342 (Опір представникові влади, працівникові правоохоронного органу, державному виконавцю, члену громадського формування з охорони громадського порядку і державного кордону або військовослужбовцеві, уповноваженій особі Фонду гарантування вкладів фізичних осіб) Кримінального кодексу України. Санкція статті передбачає до трьох років позбавлення волі.


Бажаєте дізнаватися головні новини Луцька та Волині першими? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram!
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
Коментарі 0
  • Статус коментування: постмодерація для зареєстрованих користувачів, премодерація для незареєстрованих
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.