Стали відомі наслідки масової ДТП на трасі Київ-Одеса

Стали відомі наслідки масової ДТП на трасі Київ-Одеса
Вчора, 25 липня, на автошляху Київ-Одеса на Кіровоградщині сталася ДТП за участю 9 автомобілів. В результаті аварії 11 людей травмувалися, 3 особи загинуло.

В якому стані зараз знаходяться постраждалі, кореспонденту УНН розповів заступник директора департаменту охорони здоров’я Кіровоградської облдержадміністрації Олександр Скрипник.

“На місці аварії відразу прооперували двох осіб, чотирьох людей ще вчора забрали родичі, п’ятеро осіб відправили до місцевої лікарні. Двоє дітей було 2001 р. н., вони особливо не постраждали”, — повідомив Скрипник.

Також чиновник додав, що частина пацієнтів знаходяться у неважкому стані. До однієї людини виїжджала опікова бригада. Всі постраждалі забезпечені необхідними ліками.

Нагадаємо, на автошляху Київ-Одеса рятувальники вчора загасили пожежу шести автівок, які загорілися внаслідок ДТП. Аварія сталась за участю 9 транспортних засобів, 6 з яких було охоплено вогнем (4 легкових авто і 2 мікроавтобуси) та зафіксовано загоряння стерні і сухої трави на узбіччі дороги.

Бажаєте дізнаватися головні новини Луцька та Волині першими? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram!
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
Коментарі 0
  • Статус коментування: постмодерація для зареєстрованих користувачів, премодерація для незареєстрованих
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
Останні новини
Стали відомі наслідки масової ДТП на трасі Київ-Одеса
26 липень, 2016, 17:24