Волинський суд призначив 8 років тюрми контрабандисту зі Львова

Волинський суд призначив 8 років тюрми контрабандисту зі Львова
Вироком Любомльського районного суду Волинської області засуджено безробітного мешканця Львівщини, якого співробітники Служби Безпеки України викрили у спробі контрабанди психотропної речовини.

Правоохоронці затримали зловмисника в січні цього року в пункті пропуску «Пулемець» у Волинській області, - повідомляє Служба Безпеки України.

Їдучи рейсовим автобусом Львів – Брест на заробітки до Білорусі, молодик спробував приховано перемістити через державний кордон України заборонений препарат.

Під час митного огляду на українсько-білоруському кордоні у контрабандиста виявили прикріплений клейкою стрічкою на спині майже кілограмовий пакунок з пастоподібною речовиною. Експертиза встановила, що вилучена речовина містила понад 21 грам амфетаміну.

Суд визнав зловмисника винним у скоєнні злочинів, передбачених ч. 3 ст. 309, а також ч. 2 ст. 15 та ч. 3 ст. 305 Кримінального кодексу України, призначивши йому 8 років позбавлення волі.

Вирок набув законної сили.

Бажаєте дізнаватися головні новини Луцька та Волині першими? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram!
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
Коментарі 1
  • Статус коментування: постмодерація для зареєстрованих користувачів, премодерація для незареєстрованих
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
українськи .А ті, що з українського бюджету кошти розкрадають на найкращих пляжах світу животики і дупки свої на сонечку вигрівають ...
Відповісти
Останні новини
Волинський суд призначив 8 років тюрми контрабандисту зі Львова
26 липень, 2016, 22:23