П'ять правил схуднення, які варто порушити

П'ять правил схуднення, які варто порушити
Американський фітнес-експерт Брайан Сукі назвав п'ять популярних рекомендацій відносно здорового харчування та фізичних вправ, які слід ігнорувати.

За словами фахівця, йому доводиться часто стикатися з людьми, які сліпо слідують популярним правилам схуднення, але при цьому не отримують видимих результатів, пише Care2. Щоб не опинитися в числі тих, чиї старання витрачаються практично марно, експерт пропонує назавжди забути наступні поради:

1. Щоб схуднути потрібно відмовитися від вуглеводів

За словами фахівця, продукти, багаті вуглеводами, дійсно містять багато калорій, але не дивлячись на цей факт, вони не є причиною повноти. Вуглеводи є необхідним елементом повноцінного і здорового харчування, тому головний секрет схуднення полягає в тому, щоб замінити прості вуглеводи складними.

2. Чим більше фізичних вправ, тим краще

Велике навантаження не призводить до бажаних результатів, стверджує фітнес-експерт. Навпаки, це призводить до перевтоми організму, через що з'являється почуття стресу, а шанси на успішне схуднення знижуються. Тому варто тверезо оцінювати свої сили і займатися частіше, але менше часу.

3. Заборонено їсти ночами


Незважаючи на те, що багато дієт рекомендують певний графік харчування, насправді втрата ваги залежить тільки від вживаних продуктів. Більше того, голод шкодить організму, тому фахівець рекомендує їсти тоді, коли хочеться, навіть вночі, але вживати здорові продукти.

4. Щоб спалити більше калорій, потрібно займатися в певний час доби

Як пояснює фітнес-експерт, кількість спалених калорій, як і ефективність тренувань залежить виключно від правильно підібраної програми. Тому, він рекомендує не зациклюватися на певному часу доби і планувати заняття в залежності від графіка.

5. Жінкам не можна займатися силовим тренінгом, щоб не виглядати перекачаними

Щоб жінка отримала чоловічий рельєф тіла, необхідно займатися тривалий час і приймати додаткові препарати, пояснює фітнес-інструктор. Він радить жінкам не боятися займатися силовими тренуваннями, оскільки вони допоможуть швидко підтягнути тіло й придати йому красиву форму.

Бажаєте дізнаватися головні новини Луцька та Волині першими? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram!
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
Коментарі 0
  • Статус коментування: постмодерація для зареєстрованих користувачів, премодерація для незареєстрованих
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
Останні новини
П'ять правил схуднення, які варто порушити
27 липень, 2016, 00:29