На Луцьку міську раду подали до суду. ФОТО

На Луцьку міську раду подали до суду. ФОТО
Підприємець з Луцька Богдана Жолнач подала до суду на Луцьку міську раду. Її не влаштовує рішення міськради, яким надали дозвіл релігійній громаді Преподобного Іова Почаївського УПЦ КП на розробку проекту благоустрою, оскільки поблизу підприємиці планується зведення церкви.

Про це сьогодні на початку чергової сесії Луцькради заявив міський голова Микола Романюк.

«Вчора на адресу міської ради надійшла ухвала Луцького міськрайонного суду про забезпечення позову. В ухвалі йдеться про те, що Богдана Жолнач подала позов до Луцького міськрайонного суду про визнання протиправним рішення Луцької міської ради від 27.04.2016 року про дозвіл на розробку проекту благоустрою. А допоки позов буде розглядатися в суді, вона подала клопотання про забезпечення позову з проханням зупинити дію прийнятого рішення», - оголосив Микола Романюк.

Це стало неприємною новиною для деяких депутатів, зокрема Євгена Ткачука, оскільки саме він надавав докази того, що Богдана Жолнач є недобросовісним користувачем земельної ділянки, яка знаходиться по-сусідству з місцем зведення храму.

«Якщо це рішення свого часу підтримали всі депутати, то це означає, що позицію церкви відстоює все місто. А тут одним розчерком пера все було скасовано», - обурився Євген Ткачук.

Ще один обранець громади Андрій Козюра підтримав свого колегу та поцікавився, чи отримала міська рада оригінал цього документу.

Відтак міський голова зняв це питання з розгляду.

Бажаєте дізнаватися головні новини Луцька та Волині першими? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram!
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
Коментарі 0
  • Статус коментування: постмодерація для зареєстрованих користувачів, премодерація для незареєстрованих
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
Останні новини
На Луцьку міську раду подали до суду. ФОТО
27 липень, 2016, 11:25