​«Велика Кишеня» перевела дисконтні картки в Айфони*

​«Велика Кишеня» перевела дисконтні картки в Айфони*
«Велика Кишеня» стала першою в Україні мережею, що інтегрувала свою дисконтну програму з мобільним банком Приват24 для iPhone.

Клієнти «Великої Кишені» тепер можуть збирати та бачити бонуси просто у своєму смартфоні, така функція доступна для всіх користувачів iOS-пристроїв, - повідомляє прес-служба ПриватБанку.

«Ми оцифрували дисконтні картки «Великої Кишені» й надали можливість ділитися ними з членами сім’ї, друзями та збирати бонуси разом, – говорить заступник голови правління ПриватБанку Олександр Вітязь.

– Підключення до Приват24 допоможе ритейлу без зайвих витрат «перестрибнути» в цифрову еру та в рази підвищити ефективність комунікацій з клієнтом».

Щоб додати свою дисконтну картку «Велика Кишеня» до вашого iPhone чи iPad, потрібно зайти в розділ «Дисконт» в Приват24, натиснути на логотип мережі та відсканувати штрихкод дисконтної картки за допомогою камери смартфону. Після цього картку буде додано в особистий список, автоматично підтягнеться баланс за карткою лояльності мережі.

«Ми постійно працюємо над тим, щоб зробити процес покупок більш комфортним, і найближчим часом надамо покупцям додаткові можливості для ще більш приємних покупок в наших магазинах», – говорить Микола Рясько, IT-директор ГК Retail Group, що керує мережею супермаркетів «Велика Кишеня».

Окрім того, інформація про акційні пропозиції та знижки в мережі «Велика Кишеня» доступна всім користувачам на сайті Приват24 та в мобільному додатку.

Мобільний банк Приват24 є абсолютним лідером серед банківських платіжних додатків на території України та пострадянського простору – на 1 липня його встановили понад 7,5 млн користувачів смартфонів.
Група компаній Retail Group керує торговими мережами: «Велмарт» – 19 магазинів, «Велика Кишеня» – 36 супермаркетів, ВК «Експрес» – 11 «магазинів біля дому». Retail Group також керує мережею супермаркетів Green Hills Market (Молдова). Виручка в 2015 році становила 8 728,2 млн грн. Більш детальна інформація – Kishenya.ua, Velmart.ua

Бажаєте дізнаватися головні новини Луцька та Волині першими? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram!
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
Коментарі 0
  • Статус коментування: постмодерація для зареєстрованих користувачів, премодерація для незареєстрованих
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.