Наслідки вчорашнього буревію в Ужгороді: повалені дерева, пошкоджені автівки. ФОТО

Наслідки вчорашнього буревію в Ужгороді: повалені дерева, пошкоджені автівки.  ФОТО
О 16:42 в оперативно-рятувальну службу повідомили про падіння дерева на проїжджу частину на проспекті Свободи.

Для розкрижування деревини та звільнення автошляху залучалося аварійно-рятувальне відділення АРЗ СП, - повідомляється на сайті Закарпаття онлайн.

Ще один виклик, о 16:53, надійшов з вулиці Тихого, де через сильний вітер гілка багаторічного клена впала на дах п’ятиповерхового житлового будинку, пошкодивши конструкції покрівлі на площі 2 кв.м та скляний балкон однієї з квартир на п’ятому поверсі. На цій же вулиці гілка іншого дерева пошкодила автомобіль ВАЗ 2106. На ліквідації наслідків працювали рятувальники аварійно-рятувального загону спеціального призначення 14-ої державної пожежно-рятувальної частини та автокран МАЗ КС;

О 17:11 підрозділи ДСНС вже виїздили на вулицю Вакарова, де падіння дерева призвело до пошкодження лінії електропередач вуличного освітлення та лінії телефонного зв’язку.

О 17:32 на вулиці Фединця відбулося падіння старої липи на проїжджу частину автошляху. Як наслідок, значних ушкоджень зазнали одразу три автотранспортні засоби: «Деу-Ланос», «Ауді-100» та «Дачія Логан». Для ліквідації наслідків надзвичайної пригоди залучалися аварійно-рятувальне відділення АРЗ СП, 1АЦ ДПРЧ-14, 1 АЦ ДПРЧ-15 м. Ужгород, автокран МАЗ КС.

Ще два виїзди для звільнення проїжджих частин та забезпечення руху автотранспорту було здійснено на вул. Квітів та Лесі Українки.

Всього від УДСНС України у Закарпатській області було залучено 4 одиниці техніки та 20 чол. особового складу. Окрім рятувальників, на ліквідації наслідків негоди також працювали аварійні бригади МРЕМ, КШЕП, Укртелекому та екіпажі ГУ НП.






Бажаєте дізнаватися головні новини Луцька та Волині першими? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram!
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
Коментарі 0
  • Статус коментування: постмодерація для зареєстрованих користувачів, премодерація для незареєстрованих
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
Останні новини
Наслідки вчорашнього буревію в Ужгороді: повалені дерева, пошкоджені автівки. ФОТО
27 липень, 2016, 14:43