Управління Держпраці у Волинській області має нового керівника

Управління Держпраці у Волинській області має нового керівника
Колективу управління Держпраці у Волинській області представили нового керівника – Ростислава Стаська.

На офіційне представлення новопризначеного керівника прибув зі столиці Роман Чернега, голова Державної служби України з питань праці, - повідомляє прес-служба облдержадміністрації.

У представленні також взяв участь голова облдержадміністрації Володимир Гунчик.

Вітаючи новопризначеного керівника, Володимир Гунчик відмітив той факт, що Ростислав Стасько призначений на посаду без статусу в.о. Адже такі призначення не дають ефективних результатів роботи та не сприймаються колективом.

– Колектив управління Держпраці у Волинській області сьогодні отримав керівника, з яким можна обговорити плани, порадитись та вирішити проблемні питання, що виникають під час роботи, – зазначив Володимир Петрович. – Безперечно, і обласна влада, зокрема облдержадміністрація, надіється, що за допомогою новопризначеного керівника зможемо вирішити ті проблемні питання, про які постійно говоримо.

По-перше, це – «біла» заробітна плата та налагодження сталої співпраці бізнесу та державних структур. Ми разом повинні дати зрозуміти бізнесу, що час так званого "мораторію на перевірки" закінчився, але влада сподівається, що підприємці зможуть самостійно зайти в русло діяльності, що відповідає законодавчій базі України. Якщо ж ні, то я впевнений, що колектив Держпраці має усі можливості для того, щоб закон був дотриманий. Разом із новим керівником ви повинні донести до бізнес-структур, що період без керівники в Держпраці області закінчився.

Також голова облдержадміністрації звернувся до колективу з проханням максимально підтримати нового керівника та сприяти його роботі.

Новопризначеному начальнику управління рекомендував почути кожного і зробити все, аби боєздатний колектив, який сформований в області, зміг успішно працювати та виконувати поставленні завдання.

Голова Державної служби України з питань праці Роман Чернега зачитав наказ про призначення Ростислава Стаська на посаду начальника управління Держпраці у Волинській області, вручив посвідчення керівника та побажав успіхів на новому робочому місті.

Висловлюючи слова подяки за виявлену довіру, Ростислав Богданович коротко розповів про плани на перспективу, зазначивши, що тільки спільними зусиллями можна виконати визначені завдання та досягнути поставлених цілей.

Бажаєте дізнаватися головні новини Луцька та Волині першими? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram!
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
Коментарі 0
  • Статус коментування: постмодерація для зареєстрованих користувачів, премодерація для незареєстрованих
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.