Невідомі влаштували погром у офісі Олени Голєвої

Невідомі влаштували погром у офісі Олени Голєвої
Близько 11.30 13 вересня до офісу кандидата у народні депутати Олени Голєвої, що знаходиться у приміщенні швейної фабрики на вулиці Бойка у Луцьку, увірвався десяток людей і влаштував погром.

За свідченням очевидців, у компанії невідомих було дві жінки, решта – кремезні чоловіки.

Невідомі спершу спокійно увійшли до приймальні Олени Голєвої, тобто у той кабінет, у якому вона зазвичай проводить прийом громадян. Але на той момент в цьому приміщенні перебувала працівниця Євгенія. Сама Олена Голєва була в сусідньому кабінеті.

Одна з жінок одразу увімкнула на фотокамері функцію відеозапису, після чого компанія почала галасувати, вигукуючи, зокрема, «Де наші гроші?», «Де адвокати?» тощо.

Очевидно, люди обурювалися тим, що приймальня соціальної програми «Народний адвокат» призупинила свою діяльність до кінця виборчої кампанії. Зауважимо, у даний час Олена Голєва та її працівники дійсно займаються виборами, хоча, як стверджують, закривати «Народний адвокат» не збираються.

Під час погрому один чоловік розбив ноутбук, люди зробили в кабінеті безлад: поперекидали меблі, канцелярське приладдя тощо. А потім взялися штурмувати двері кабінету, в якому перебувала в той час Олена Голєва. Ламали, намагалися, відкрити, але зробити це їм не вдалося, оскільки кабінет був зачинений.

Не добравшись до Голєвої, компанія вийшла з приміщення, сіла у таксі й поїхала геть.

Ще коли невідомі перебували у приміщенні, працівники викликали міліцію. Та вона прибула вже після того, коли зловмисники поїхали.

Нині у приміщенні офісу працюють експерти, проводять слідчі дії, знімають відбитки пальців тощо. Побував тут і очільник волинської міліції Богдан Щур.

За словами правоохоронців, поки те, що відбулося у офісі Голєвої, кваліфікують як хуліганські дії.

Також міліціонери розповіли: на камерах зовнішнього спостереження дуже чітко видно обличчя усіх, хто був присутній під час погрому. За словами працівників офісу Голєвої, жінка, що знімала погром на відео, їм відома. Це луцька журналістка Наталія Поліщук.

Сама Олена Голєва називає такі дії провокацію, пов’язуючи його із політичною діяльністю.

Нагадаємо, Олена Голєва є депутатом Луцької міської ради, очолює обласний осередок Європейської партії України, окрім того вона має власний бізнес - керує восьма підприємствами. Також вона запровадила у 2009 році соціальну програму безкоштовної юридичної допомоги «Народний адвокат».

Бажаєте дізнаватися головні новини Луцька та Волині першими? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram!
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
Коментарі 53
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
Бойовики Палиці - Коломойского
Рейдерська схема Привата
Голєву попередили
Відповісти
Бог вас накаже за наклепи, Ігор допоміг врятувати життя нашій дитині і допоміг сотням інших - вже за це він достоєн перемоги, Голєви стільки накрали, хай радіють, що люди їх не пороздирали живцем і Палиця тут ні до чого!
Відповісти
те, що він допоміг дитині, ще не означає, що у нього немає бойовиків))) людська природа дуже двоїста
Відповісти
Палиця такими дурницями не займається. Він і так легко тут блондинку переможе. Хто про неї чув раніше. От завдяки скандалам і будує свій ПіАР. Нехай збудує собі ім'я на доброму чомось. Де Голєви - там одні скандали. Ви хочете таку депутатесу? Я -ні!
Відповісти
ПІДТРИМУЮ! скандальна піарщиця думає що такими методами переможе, але вона дуже помиляється!!!!!!!!
Відповісти
Ага, не займається. Клімчук знявся, Козюрі борди заляпали, проти Голєвої травлю розгорнули, Кравчукові "договір з ригами" задєлали. І все за якихось три дні. Один Палкін в шоколаді.
Відповісти
бог не наказує. вчить матчастину.
бог дає - бог бере. з чого прийшов, туди і підешь. і ні гроші, ні посади, ні депутатські блага з недоторканісттю не врятують.
щоб робити угодні богу справи не треба ставати мером, депутатом чи мінстром. треба завжди бути людиною, і в багатстві, і в бідності.
Відповісти
що за дурниці, сама влаштувала з себе бідну овечку і спихає на конкурента, просто смішно...
Відповісти
Захар - ти глупий. Палиця допомагає, а Голева зробила собі рекламу - сама себе пограбувала. І взагалі, якщьо ти так говориш - значить ти незнаєш чим займається Голева. Як вона незаконо прибирає до себе маршрутні таксі, розвалює підприємства та ще багато цікавого.
Відповісти
Класну рекламу собі Голєва зробила. Ще й свій Народний адвокат попіарила. Якби здорові лоби хотіли зламати двері і витягнути звідти Голєву, то вони б це зробили. Цікаво по скільки гриивень цим студентам Голєва заплатила?
Відповісти
Коли спалять твою хату скажем Валик рекламу собі зробив ще й попіарився на згарищі
Цікаво а скільки той Валік паліям заплатив?
Думаю Голєва не настільки цинічна
А Рейдерські витівки Привата (Палиці) то не новина
Відповісти
Где "рейдерство"? Что захватили? Перевернули пару столов, и разбили старой техники на 20 долларов?
Відповісти
Попередили
Чи в Голєвих забрати нічого?
Як тебе в темному закаулку перестрінуть чоловік 10 і по просять тут більше не ходити ти задумаєшся?
Відповісти
Не смешно. Для твоего развития:"силовое недружественное поглощение предприятия против воли его собственников, имеющих преимущественное положение в данном предприятии, и/или руководителя."
Відповісти
По-перше, їй хату ніхто не палив, то й мені не бажай такого.
По-друге, можеш прийти і мій стіл в хаті перекинути або моєй маленькій фірмі. Я навіть факса свого старого дам побити тільки напишіть скрізь, що на мене наїхали і прорекламуйте мене імя і моєї фірми. Я ще й доплачу. Тільки про мою фірму ніхто писати не буде про таку дурню.
Відповісти
Вона злякається???
Відповісти
Ржу-нимагу. Лена, этот ход давно уже использован, на каких лохов он рассчитан?
Відповісти
VSC, ви помиляєтесь) це продовження серії концертів від кандидата, як хтось з журналістів писав ТогоХтоПершийНаДумкуПриходить. був клімчук, тепер голєва, а ще козюра, чорнуха проти кравчука. штаб працює)
Відповісти
штаб в Палиці працює активно, але "хромає" на обидві ноги. Гузь в 10-разів кращі акції організовує.

Зате штабісти накрадуть грошей
Відповісти
Одна, Нина Ивановна, уже накрала - поперли! :)))
Відповісти
То розкажіть і нам про Ніну Іванівну
Відповісти
Mirna, какой смысл штабу Палкина пиарить таким образом Ленку? Создавать из нее униженную и оскорбленную, а своего кандидата поливать грязью, вызывать на себя критику за этот погром? Этот погром выгоден только Леночке. После скандального, немного сомнительного "но", видео в нете, образ жертвы для нее просто спасение. ИМХО. Могу и ошибаться, посмотрим.
Відповісти
Піднімаючи рейтинг Голєвої, опускаємо рейтинг Кравчука. Адже, дуже ймовірно, що в них одне електоральне поле.
Відповісти
Не удивляйтесь ВСЦ это бывший компаньйон Голева - Илья Борисович Мерецкий
Відповісти
Удивился :)))))))))))))
Відповісти
to Mirna ВИ ПОПАЛИ В ТОЧКУ
Відповісти
Так в нас в Київі тільки роблять.В Луцьку наскільки я знаю це перший такий випадок.А де живе уся сімя Голевих???:)Здогадайтесь самі,хто це зробив:)))
Відповісти
А тим часом:
"Нацсовет определил победителей на остаток свободных мест в МХ-5 (мультиплекс цифрового телевидения).
Победителями стали 25 компаний, в 34 населенных пунктах победителей не определено, в 44 населенных пунктах не было претендентов
Национальный совет по вопросам телевидения и радиовещания на заседании 12 июля подвела итоги конкурса на свободные места в мультиплексе МХ-5, объявленного 6 июня 2012. Победителями стали 25 телерадиокомпаний из 46, которые подали заявления .
......
Волынская область
Горохов, Ковель, Луцк, Любешов, Нововолынск, Шацк - ООО «Слово Волыни», г. Луцк Волынской обл.
Івахів телебаченням обзавівся! :)
Відповісти
А для Луцка и области не мешала-бы конкуренция, а то ВТ - провладное, а "Аверс" - продажный!
Відповісти
Київлянка чи киянка?
Відповісти
Леночка, ну несерезно все-это. Придумай что-нибудь более прикольненькое. Ты же умеешь!
Відповісти
Леночка, ну несерезно все-это. Придумай что-нибудь более прикольненькое. Ты же умеешь!
Відповісти
Повне інсценування аби підняти рейтинг Голевої- ясно як білий день.
Відповісти
Оказывается, это была ответная акция на сбор псевдовкладчиков под бывшим зданием Торгинвестбанка, организованную штабом Палкина. Это ж надо такое придумать, собрать народ под бывшим зданием. Это, как раз, в стиле тех потешных митингов на Киевской площади. Хоть какое-то развлечение в нашем провинциальном болоте.
Відповісти
"Звуковое
оформление-Галкина, Палкина, Малкина, Чалкина и Залкинда" (с) Класика безсмертна! :)
Відповісти
Шоу під назвою "Вибори-2012" в розпалі.
Відповісти
Цирк по-волынски
Відповісти
Цікаво, як Голєва цим погромом собі рейтинг підніме?!? Нісентниця якась!!!! Погано тільки те, що за політвійни страждають невинні люди, які сиділи в тій приймальні і дивились на ті цирки.
Відповісти
мы к вам проффессор и вот по какому делу.... я швондер, она вяземская, товарищ пеструхин.....
Відповісти
Палиця - Непалиця!!!
Відповісти
Два клоуни: Палиця і Голєва! Гра хто кого загадить?
Відповісти
хіба крім палиці та голєвої немає більш нікого????????
тошнить читати, та переключіться вже на когось іншого, наприклад на пастиря КРАВЧУКА!!!!!!!!!!1
Відповісти
А що там забула та журналістка Поліщук(якщо це взагалі вона була??. Схоже що дівчина зажадала швидкої слави, то їй по голові рекор постукає, то вона офіси цюжі громить. Дивна дівка.
Відповісти
Це не та Наталка Поліщук, яку Шумик набив і прогнав?
Відповісти
Ах какой мужчина этот Палица
С ним не соскучишся
90 е возвращаются
Відповісти
Люди, та невже ж ви не бачите що то робота самої ж родини Голєвих!?. Тут же як чорним по білому написано і ще робить з себе "народну" жертву, просто сором для народного адвоката. А ви тут занадили із своїм Палицею, як буцім то інших кандидатів немає.
Відповісти
А ви "занадили" зі своїм Палицею: "Помагає, помагає..." Для того, щоб помагати, не треба йти в депутати. Це можна робити й так. А щодо Голєвої, то кричалки під колишнім своїм банком теж сама собі влаштувала? Ну, щоб нагадати, що чоловік купу бабла ще всім винен? Нєстиковочка.
Відповісти
Cама на себе Оленка "погром" замовила. А де мужики "з охрани" були? Що робив її старий щур, вохоронець, водій, працівники-чоловіки з гофісів?
Відповісти
Продивіться уважно фоткі. Це сфабриковано. Подивіться на перевернутий стіл на прву шуфляду зверху.
Відповісти
А ти там був,що ти так стверджуєш?
Відповісти
А чому телевізор не перекинули, штори не порвали, прапор європейський гордо лишили стояти. Який там погром. Покажіть ще старий ноут неробочий що розбили. ПІАР на рівному місці Голєва зробила. Ви краще біографію її та її чоловіка гляньте. Вони гребуть усе майно махінаціями, а людяи на роботі мінімальні зарплати платять. Така як до влади прийде, то всім гаплик буде. Палиця хоч в Луцьк свої мільйони вкладає, а Голєва в Європу вивозить, щоб було куди втікати як тут на неї справу відкриють. В Парламенті хоче захоіватися, щоб недоторканість мати.
А маршрутки її візьміть. Як так дбає про людей, то хай проїзд в них по 1,5 грн. зробить. Пятнашки їдуть по 1,5 і всім добре
Відповісти
В Голєвої стався істеричний припадок і вона розгромила сама свій офіс. Їй якраз на користь піар самої себе. Чорний піар найбільше привертає увагу!!!!!!!!! Так що заспокойтесь, ніхто нічого там не робив.
Відповісти
Єрунда повна. Папери розкидали. а галасу на весь Луцьк. Коню понятно, кому це треба.
Відповісти
Останні новини
Невідомі влаштували погром у офісі Олени Голєвої
13 вересень, 2012, 13:37