На Рівненщині у волинянина вилучили наркотики

На Рівненщині у волинянина вилучили наркотики
Учора, 26 липня, близько 21 години поблизу села Полиці сили Нацполіції зупинили автомобіль «Audi A4», у якому пересувалися троє жителів Волинської області.

Під час огляду іномарки поліцейські виявили два поліетиленових пакетика з білим порошком, зовні схожим на метамфетамін, - повідомляє ГУНП у Рівненській області.

Автомобіль прямував зі столиці до Волині по автодорозі «Київ-Ковель». Окрім наркотиків, які знаходилися у футлярі для дисків, у салоні також виявили приладдя для вживання наркотичного засобу. Усе вилучене відправили на експертизу, яка визначить масу та вид наркотиків.

Відомості за цим фактом внесли до Єдиного реєстру досудових розслідувань за частиною 1 статті 309 Кримінального кодексу України (незаконне придбання, зберігання, перевезення наркотичних засобів, психотропних речовин або їх аналогів без мети збуту).

Наразі триває досудове розслідування. Слідчі встановлюють місце і обставини придбання наркотичної речовини. Зловмисникам за скоєне загрожує кримінальна відповідальність у вигляді штрафу від п’ятдесяти до ста неоподатковуваних мінімумів доходів громадян, або виправних робіт на строк до двох років, або арешту на строк до шести місяців, або обмеження волі строком до трьох років, або позбавлення волі на той самий строк.

Бажаєте дізнаватися головні новини Луцька та Волині першими? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram!
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
Коментарі 1
  • Статус коментування: постмодерація для зареєстрованих користувачів, премодерація для незареєстрованих
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
він поперся в Рівненську область?
Відповісти
Останні новини
На Рівненщині у волинянина вилучили наркотики
28 липень, 2016, 10:26