Хресна хода чи політична акція: коментар Філарета. ФОТО. ВІДЕО

Хресна хода чи політична акція: коментар Філарета. ФОТО. ВІДЕО
Предстоятель Київського патріархату впевнений, що "хресна хода" УПЦ МП під виглядом церковних намірів має політичні цілі.

Збурити українське суспільство та дестабілізувати його - саме таким був намір Московського патріархату, коли він організовував так звану "хресну ходу"- певен у цьому предстоятель патріархату Київського Філарет, - повідомляє 5 канал.

"Яка мета цього "хресного ходу"? Під прикриттям церковним збурить, дестабілізувати українське суспільство, і це агресору на користь. Якщо ви хочете миру, виведіть свої війська, техніку, залиште у спокої Україну", - заявив Філарет.

За його словами, ця "хресна хода" під виглядом церковних намірів має політичні цілі. А єдина мета цього заходу - протиставити дві церкви.










Бажаєте дізнаватися головні новини Луцька та Волині першими? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram!
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
Коментарі 3
  • Статус коментування: постмодерація для зареєстрованих користувачів, премодерація для незареєстрованих
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
В Україні християнами називають себе дуже багато людей: православні Київського патріархату, православні Московського патріархату, православні автокефальної церкви, греко-католики, римо-католики, протестанти (штунди, їх дуже багато видів, не знаю і перечисляти не буду). При цій багатоманітності українського християнства усі вони живуть за однієї Біблією, дуже часто по-різному її трактують і викручують у свою сторону, боряться між собою за виділення земельних ділянок під будівництва церков, порушуть закони як і інші вважають. Дивно, коли наставник православних Київського патріархату, знаючи із середини всю багатоманітність українського християнства, знаючи що церква у нас поза законом, протиставляє чомусь вороже лише дві із них - Київського і московського патріархату, забуваючи, що є юагато інших. Дивно, коли сам київський патріархт, будучи не визнаною цекрвою, вважає, що майбутнє рішення про автокефалію і єдину помісну православну українську церкву означати головування філарета над усіма......Це ж зовсім не так! А пересічній людині, яка щиро вірить у свого Бога, який ОДИН (сказано у Біблії), але мовчить.... Священники порушують закон - мовчить, священники політизують проповіді - мовчить, священники порушують Конституцію - мовчить.. Шкода, що вихованість людини і її повага до свого розуміння Бога і дозоленості розцінюється священниками в переважній більшості як слабкість і можливість до маніпуляцій. Рідко зустрічаються такі, про яких сказано - наставник Бога, володіє духом священства, порадник. Але такі є!
Відповісти
ви б гундяєву своє бачення церкви краще виклали)
Відповісти
йди пиріжок отримай у жидів
Відповісти