Луцькі муніципали виявили 4 незаконні споруди. ФОТО

Луцькі муніципали виявили 4 незаконні споруди. ФОТО
27 липня 2016 року інспектори департаменту муніципальної поліції виявили 4 тимчасові споруди, що розміщені без відповідних дозвільних документів: торговий кіоск «Млинці» на вул. Карпенка-Карого, 1, торговий кіоск «Луцький квас» на вул. Ветеранів, 6, літній майданчик на вул. Хурсенка, 58, літній майданчик на пр-ті Перемоги, 12.

Про це повідомляє Луцька міська рада.

За самовільне розміщення тимчасових споруд складено 4 протоколи про адміністративні правопорушення за ст. 152 КУпАП та видано 4 приписи з вимогою усунути виявлені порушення.

Департаментом муніципальної поліції будуть підготовлені проекти рішень на чергове засідання виконавчого комітету Луцької міської ради про демонтаж вказаних об’єктів.






Бажаєте дізнаватися головні новини Луцька та Волині першими? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram!
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
Коментарі 3
  • Статус коментування: постмодерація для зареєстрованих користувачів, премодерація для незареєстрованих
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
Мдя, п-ц порушення! Підприємець за свої гроші поклав бруківку, зробив благоустрій, поставив зонтика того, щоб сонце клієнтів не смажило - оштрафувати! Нє пущать! Кльова позиція! А може то самі муніципали того... незаконні?
Відповісти
Все правильно роблять. Має бути порядок для всіх а не так хто що хоче те і робить.Ще перевірте і розженіть на пр.Молоді пивну лавку притон алкашів біля дитячого майданчика.Розпивають спиртні напої матюкаються і продавщиня нетвереза на розливі.це жах
Відповісти
А ви ще перевірте їхню касу, 500 грн максимум іде по касовому апарату!
Відповісти
Останні новини
Луцькі муніципали виявили 4 незаконні споруди. ФОТО
28 липень, 2016, 13:55