У Луцьку відбудеться марш фанатів «Волині»

У Луцьку відбудеться марш фанатів «Волині»
У Луцьку 30 липня хочуть влаштувати марш напередодні матчу місцевої “Волині” з “Олімпіком”.

Нагадаємо, гра розпочнеться о 17:00 на “Авангарді” та буде першим офіційним матчем “хрестоносців” у новому сезоні, - повідомляє ВАР.

Як повідомили в клубній прес-службі, 28 липня відбулася нарада за участю відповідних служб ФК “Волинь”, представників правоохоронних органів, вболівальників, міської влади. Зустріч провела генеральний директор клубу Євгенія Жуховицька.

“Усі служби, які дотичні до проведення футбольних матчів, перевірили готовність до сезону. Приємно, що на зустрічі були й представники ультрас Волині, які також прагнуть діалогу із клубом”, – кажуть у клубі.

Офіцер безпеки “Волині” Микола Ворошило нагадав, що глядачі мають право відвідувати футбольні матчі для їх перегляду за умови дотримання законодавства та правил поведінки на території спортивної споруди.

“Сьогодні в нашій країні є небагато приводів для радості, а також чинників, які здатні об’єднати країну. Один з них - футбол, і матчі Прем’єр-ліги мусять ставати святом у місті, а не місцем прояву негативних емоцій. Тому мені не хотілося б нагадувати про цивільно-правову, дисциплінарну, адміністративну чи кримінальну відповідальність за порушення вимог законодавства про забезпечення громадського порядку та громадської безпеки у зв’язку з підготовкою та проведенням футбольних матчів. А навпаки – запросити усіх учасників матчів на нашому стадіоні до діалогу і тому, щоб наш клуб не переслідували фінансові санкції за порушення правил поведінки на стадіоні”, – висловився він.

До слова, зазначимо, що в планах ультрас “Волині” провести перед матчем-відкриття сезону 30 липня фанатський марш вулицями Луцька.

Бажаєте дізнаватися головні новини Луцька та Волині першими? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram!
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
Коментарі 1
  • Статус коментування: постмодерація для зареєстрованих користувачів, премодерація для незареєстрованих
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
Ніякого маршу не буде і не мало бути Волиньпост шо ви дурню пишете??!!

Відповісти